El Masnou escenari d'una nova parada del Circuit d'Escoles de Barcelona

14 equips van gaudir d'un matí de bàsquet i diversió a la sisena parada del Circuit d'Escoles de Bàsquet de la província de Barcelona.

15-04-2024 16:30

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), juntament amb El Masnou Basquetbol, van organitzar el passat diumenge 17 de març, la sisena trobada del Circuit d'Escoles de Bàsquet de la província de Barcelona. El Masnou va ser la seu d'un nou Circuit d'Escoles de Bàsquet que, dins el programa d'Escoles de Bàsquet de l'FCBQ i obert a totes les entitats afiliades amb equips d'Escola de Bàsquet, consisteix en una sèrie de 8 Trobades d'Escoles a diferents seus organitzades directament per l'FCBQ amb la coorganització d'entitats i clubs.

Un total de 14 equips van participar en aquesta seu i van disputar un total de 2 partits davant altres Escoles de Bàsquet del programa, en una nova jornada de diversió, amistat i aprenentatge que va reunir joves jugadores i jugadors del CB Vallirana, UB Sant Adrià, CB Argentona, CE Maristes Rubí, BC Canovelles, Bàsquet 3 Viles, Dominiques Barcelona, CB Vilassar de Mar, El Masnou Basquetbol, CEB Sant Jordi i CB Vilanova del Vallès.

El Circuit d'Escoles de Bàsquet també contribueix a la formació integral d'esportistes, oferint als nens i nenes diferents tipus d'activitats lúdiques amb una vessant educativa que tracten temàtiques de valors i sostenibilitat. En aquest espai també es dona visibilitat a figures femenines del bàsquet i es reflexiona sobre el paper de les dones en el món de l'esport.

El Circuit d'Escoles de Bàsquet compta amb les següents seus (inscripcions omplint aquest formulari):

- 28 de gener: Vilafranca del Penedès (SE CASAL VILAFRANCA)
- 11 de febrer: Mollet del Vallès (FP SANT GERVASI)
- 3 de març: Viladecans (BF VILADECANS)
- 10 de març: Viladecavalls (CB ROSELLA)
- 17 de març: Sant Adrià del Besòs (UB SANT ADRIÀ)
- 14 d'abril: El Masnou (EL MASNOU BASQUETBOL)
- 28 d'abril: Barberà del Vallès (BARBERÀ DEL VALLÈS). Inscripcions fins al 17 d'abril.
- 12 de maig: Port de Mataró (UE MATARÓ). Inscripcions fins al 1 de maig.
- 26 de maig: Barcelona (TROBADA FINAL D'ESCOLES DE BÀSQUET). Inscripcions fins al 15 de maig.

Circuit Escoles de Bàsquet