Arriba una nova edició del Circuit 3x3

El 7è Circuit 3x3 FCBQ farà parada a noves ciutats com Cubelles, Les Franqueses o Blanes, i recuperarà seus com Torelló i Viladecavalls.

12-04-2024 13:30

La Sala Enric Piquet i Miquel de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha estat l'escenari, aquest divendres 12 d'abril, de la presentació oficial de la 7a edició del Circuit 3x3 FCBQ. L'acte ha comptat amb la presència del President de l'FCBQ, Ferran Aril, juntament amb el directiu de l'àrea de Promoció, Josep Maria Rofes; el responsable del Circuit 3x3 FCBQ, Jaume Comas, i el diputat adjunt d'esports, Xavier Amor.

Després de sis exitoses edicions, el Circuit 3x3 FCBQ es supera any rere any arribant als 23.500 participants en total i apropant-se ja als 6.000 equips inscrits. Un circuit que ha visitat un total de 24 ciutats d'arreu del territori, des de Balaguer a Banyoles, passant per les capitals de província Lleida, Tarragona, Barcelona i Girona, però també per Igualada, Caldes de Malavella, Lliçà d'Amunt, Sant Feliu de Guíxols, Manresa, El Masnou, Mataró, Viladecavalls, Manlleu, Olot, Vilafranca del Penedès, Salou, Vic, Sitges, Torelló, Sabadell, Sant Julià de Vilatorta o Badalona.

Del 18 de maig al 27 de juliol de 2024, la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) organitzarà una nova edició del Circuit 3×3 FCBQ amb l'objectiu de seguir consolidant el bàsquet 3×3 i fent-lo créixer arreu del territori català. El 7è Circuit Català de 3x3 arriba amb forces renovades i es disputarà en 10 ciutats tot reforçant el protagonisme per a totes les edats amb les corresponents millores anuals. Enguany i com a novetat, farà parada a noves ciutats com Cubelles, Les Franqueses o Blanes, i recuperarà seus com Torelló i Viladecavalls.

Les seus i dates d'aquest 7è Circuit 3×3 FCBQ seran Tarragona (18 de maig), Les Franqueses del Vallès (25 de maig), Vila Europea de l'Esport 2024, Badalona (2 de juny), Torelló (8 de juny), Banyoles (16 de juny), Cubelles (22 de juny), Balaguer (29 de juny), Blanes (6 de juliol), Viladecavalls (13 de juliol) i la gran final, prevista pel 27 de juliol, a Barcelona. Les inscripcions per a participar en totes aquestes s'obriran el proper dilluns 15 d'abril a les 9h i es podran realitzar a través del web 3x3.basquetcatala.cat.

Una de les altres novetats d'enguany serà la presència i seguiment d'aquest 7è Circuit 3x3 FCBQ a través de l'instagram oficial del 3x3 Bàsquet Català. Una nova xarxa social (@3x3BasquetCatala) on seguir tota l'actualitat del 3x3 Bàsquet Català d'una forma més dinàmica i atractiva plena de novetats.

Una temporada més, des de l’organització s'oferirà un producte referent i atractiu que aporti qualitat i rigor, tot aprofitant l'experiència i estructura de les anteriors edicions i de les diferents seus per augmentar el creixement del 3×3, i buscant noves sinèrgies a nivell europeu a través de FIBA 3×3. En aquesta nova edició hi haurà protagonisme per a totes les edats (des de Pre-Mini fins a Veterans) i, gràcies a la col·laboració i implicació de la Federació ACELL i d’Special Olympics Catalunya, es tornarà a comptar amb la categoria Unificada (equips amb jugadors i jugadores amb i sense discapacitat) per quart any consecutiu.

El Circuit també comptarà enguany amb una exhibició del 3×3 en cadira de rodes fruit de l’acord amb la Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Física. Per aquesta 7a edició s’establiran noves dinàmiques de col·laboració amb les diferents institucions. En aquest sentit, el Circuit 3×3 FCBQ 2023-24 tindrà el suport dels ajuntaments de les diferents seus.

Pel que fa a la promoció del bàsquet i d'aquesta modalitat, la 7a edició del Circuit 3x3 FCBQ ha renovat el seu compromís amb Mundo Deportivo, que oferirà novament una cobertura informativa especial del Circuit.

Tota la informació del Circuit 3x3 FCBQ a
3x3.basquetcatala.cat