Nova Trobada d'Escoles de Bàsquet de la Delegació de la Catalunya Central a Vic

Vic ha acollit la darrera Trobada d'Escoles de Bàsquet de la Delegació de la Catalunya Central que s'ha organitzat fins al moment.

27-02-2024 19:08

Organitzada pel CB Femení Osona, amb el suport del Consell Esportiu d'Osona i la col·laboració de la Delegació de la Catalunya Central de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), Vic va acollir el diumenge 25 de febrer, una nova Trobada d'Escoles de Bàsquet al Pavelló Municipal Castell d'en Planes.

Hi van participar un total de 15 equips, provinents de 9 clubs diferents, que van compartir un matí de bàsquet i rialles.

Mentre esperaven per jugar, els i les participants van poder gaudir de jocs a peu de pista per fer més lleugera l'espera. A més se'ls va obsequiar amb una peça de fruita i un envàs per a dur aigua i hidratar-se.

Agrair la particiàció dels clubs assistents: CB Centelles, CB Torelló, CB Vic, CB Tona, CB Manlleu, CB Campdevànol, CB Santa Eugènia de Berga, CB Puig-reig i, els organitzadors el CB Femení Osona.

Donar les gràcies a l'Ajuntament de Vic i al Consell Esportiu d'Osona per la coorganització d'aquesta matinal plena de basquetbol.