Les novetats tàctiques de la Copa del Rei, analitzades en un BQ Talk

Xavi Beltran, Aleix Duran, Marc Estany, Trifón Poch i Mireia Capdevila repassaran el torneig des del seu punt de vista.

08-02-2024 12:42

L'Àrea de Formació del Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) organitzarà, el proper dilluns 19 de febrer a les 19 h, un nou BQ Talk, un atractiu format de formació continuada. Es tracta de cinc xerrades d'entre 10 i 15 minuts a càrrec de cinc ponents de reconegut prestigi, a l'estil TED Talk, que aquesta vegada se centraran en analitzar tàcticament la Copa del Rei de Màlaga. Xavi Beltran (entrenador ajudant del Barça), Aleix Duran (entrenador ajudant del Joventut Badalona), Marc Estany (entrenador ajudant del Baxi Manresa), Trifón Poch (entrenador superior) i Mireia Capdevila (responsable de seleccions de l'FCBQ) seran els ponents.

- INSCRIPCIONS

Xavi Ballesteros moderarà el col·loqui. Els entrenadors i les entrenadores interessats s'hauran d'inscriure prèviament. El preu serà de 10 euros i el seguiment es farà a través de la plataforma Zoom. El clínic validarà com a dues hores del programa de pràctiques. El Comitè Tècnic també ha ofertat un altre BQ Talk per analitzar com es prepara la Copa del Rei. La data és dimarts 13 de febrer a les 19 h.

L'activitat compta amb la col·laboració de l'Associació Catalana d'Entrenadors i Entrenadores de Basquetbol (ACEEB). L'FCBQ porta temps accentuant la seva oferta telemàtica de formació, una estratègia que ha comptat amb projectes com els e-Clínics FCBQ, les Tecnicàpsules, el BQ Talk o el Des de la banqueta, quatre nocedosos formats de formació continuada. Totes les xerrades es poden recuperar al canal de You Tube del Comitè Tècnic.