Nova edició del BQ Talk que analitza com es prepara una Copa del Rei

Rafa Martínez, Laura Antoja, Álex Formento, José Antonio Martín Bertrán i Adrián Rubio disseccionaran el torneig des del seu punt de vista.

02-02-2024 12:05

L'Àrea de Formació del Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha organitzat, dimarts 13 de febrer a les 19h, un nou BQ Talk, un atractiu format de formació continuada. Es tracta de cinc xerrades d'entre 10 i 15 minuts a càrrec de cinc ponents de reconegut prestigi, a l'estil TED Talk, que aquesta vegada se centraran en temàtiques relacionades amb la Copa del Rei. Rafa Martínez (entrenador de desenvolupament de jugadors del Barça), Laura Antoja (exentrenadora de l'Spar Girona i ajudant de la selecció masculina d'Angola), Álex Formento (entrenador ajudant del Bàsquet Girona), José Antonio Martín Bertrán (director d'arbitratge de l'ACB) i Adrián Rubio (preparador físic del Bàsquet Manresa) seran els ponents.

- INSCRIPCIONS

Xavi Ballesteros ha moderat el col·loqui. Els entrenadors i les entrenadores interessats s'hauran d'inscriure prèviament. El preu ha estat de 10 euros i el seguiment s'ha fet a través de la plataforma Zoom. El clínic valida com a dues hores del programa de pràctiques. El Comitè Tècnic també oferta en els pròxims dies un BQ Talk per analitzar la Copa del Rei. La data prevista és dilluns 19 de febrer a les 19 h.

L'activitat compta amb la col·laboració de l'Associació Catalana d'Entrenadors i Entrenadores de Basquetbol (ACEEB). L'FCBQ porta temps accentuant la seva oferta telemàtica de formació, una estratègia que ha comptat amb projectes com els e-Clínics FCBQ, les Tecnicàpsules, el BQ Talk o el Des de la banqueta, quatre nocedosos formats de formació continuada. Totes les xerrades es poden recuperar al canal de You Tube del Comitè Tècnic.