Gran acceptació dels nous formats de formació FCBQ

Els alumnes d'una novedosa doble activitat de formació on-line van poder certificar fins a sis hores del programa de Pràctiques.

16-12-2020 10:43

El Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) va organitzar, dissabte passat 19 de desembre, una doble activitat de formació on-line molt novedosa. La jornada, que es va celebrar amb gran èxit de participació, va incloure dues propostes: BQ Talk - Talent més enllà del gènere i Des de la banqueta. Els alumnes que van assistir telemàticament van poder certificar fins a sis hores del programa de Pràctiques.

Al matí, Glòria Estopà, Azahara Fort, Íngrid Hinojosa, Sara Giménez i Marta Rosanas van ser les ponents de cinc interessant xerrades d'entre 10 i 15 minuts, a l'estil TED Talk, de diferent temàtica. A la tarda, els alumnes van poder veure com dos entrenadors, Javi Torralba Enric González, preparaven, dirigien i analitzaven el partit de Lliga Femenina 2 entre el Segle XXI i l'Unilever Viladecans BF. La retransmissió va permetre escoltar els dos tècnics de manera constant, oferint una experiència immersiva molt enriquidora. En acabar el partit, els entrenadors van respondre els dubtes tàctics i de gestió d'equip dels inscrits a la jornada de formació.

El Comitè Tècnic porta mesos accentuant la seva oferta telemàtica de formació, una estratègia que ha comptat amb projectes com els e-Clínics FCBQ i les Tecnicàpsules, dos formats de formació continuada pensats per adaptar els clínics a la situació actual. Totes les xerrades es poden recuperar al canal de You Tube del Comitè Tècnic.