ESTOSUNO campió de la SuperCopa

Els de Bac de Roda no afluixen i guanyen el primer títol de la temporada

05-02-2024 22:40

Els ESTOSUNO segueixen invictes desde la temporada passada en que van quedar campions de Lliga i s'emporten el primer títol de la temporada davant uns combatius i renovats PAKETENAIKOS que han plantat cara durant tot el partit, excepte el tercer quart que ha estat decisiu pels de Bac de Roda amb un parcial de 25-8 amb 10 punts de GUIU VILANOVA que ha finalitzat el partit com a màxim anotador amb 27 punts.

Per part dels PAKETENAIKOS només ha pogut passar de la desena de punts FRANCISCO FUSTE que n'ha aconseguit 18 i JAUME SANCHEZ s'ha quedat lluny d'ell amb 9 punts i tot i així han estat combatents fins l'inici del tercer quart.

Els dos equips han aconseguit les mateixes cistelles de 2 punts, però l'encert més enllà de la línia de 3 punts ha estat la clau on els 10 triples dels ESTOSUNO han marcat la diferència. Al final, 65 - 51 pels locals.

Els del Marítim han mostrat que poden ser grans candidats a destronar els de Bac de Roda a final de temporada si segueixen creixent com a equip i les lesions els respecten. Tot està per veure i no semblarà fàcil trencar la solidessa dels ESTOSUNO.

La setmana vinent arrenca la 2a volta de la lliga on es començaran a definir les opcions de cadascú.