Les REPARTEAM campiones de la SuperCopa Femenina 2024

Guanyen a les VILARETS per un ajustat 49-42

31-01-2024 08:46

Les REPARTEAM es presentaven com a una de les favorites per a guanyar aquest primer títol de la temporada ja que s'han mostrat molt sòlides al llarg de la temporada tot i que jugaven la final contra unes VILARETS que acumulen molta experiència quan es tracta de jugar finals de la Lliga Tot Bàsquet.

ELs 3 primers quarts del partit van ser favorables a les campiones, sobretot el tercer que el van tancar amb un parcial de 15-4 que ja va fer molt difícil la remuntada final al darrer quart per part dels Vilarenques que no van poder culminar-la tot i el parcial de 4-15 i anar perdent per una màxima de 17 punts.

Destacar per part de les locals els 10 punts d'Andrea Alvarez inclosos dos triples al final del segon quart i inici del tercer, decisius per marxar amunt al marcador i els 9 punts de Lara Fernandez. Per part de les visitants destacar Irene Rodriguez i Mercè Brunet amb 13 punts cadascuna i 15 tirs lliures anotats de 20 intents entre les dues però que no van ser suficients per aconseguir la victòria.

Segueix ara la lliga que es presenta amb un final interessant. Seran les REPARTEAM capaces d'aguntar el nivell fins al final i aconseguir el doblet? tornarem a veure a les VILARETS a una final de la lliga Tot Bàsquet?