Jornades Regal / Exitosa estrena a Barcelona amb un emocionant Joventut Les Corts - GEiEG

Barcelona va ser l'escenari, aquest diumenge 16 de novembre, de la primera Jornada Regal a càrrec del patrocinador principal de la Copa Catalunya, que es vincula amb el Bàsquet Català amb l'objectiu de compartir aquesta passió pel joc, viure l’emoció del bàsquet en directe i fer-ne ressò. En un ambient de festa i diversió, els assistents van poder vibrar amb l'emocionant partit entre el líder invicte del grup 1 femení i amfitrió d'aquesta festa, el Joventut Les Corts; i el conjunt gironí del GEiEG, que va plantar cara tot donant la sorpresa i superant al rival a domicili.

[ Estadística del partit ]

El partit és preveia de màxima igualtat, amb un JOVENTUT LES CORTS A que arribava invicte després de les primeres vuit jornades i a casa semblava un equip difícil de sorprendre. D’altra banda el GEIEG A es desplaçava fins a Barcelona amb un balanç igualat de 4 victories i 4 derrotes, però amb ganes de donar la sorpresa i escalar posicions a la classificació.

El primer quart va estar marcat per la igualat en el marcador amb una màxima diferència de dos punts (11-13) per l’equip visitant, que començava a mostrar les seves ganes de trencar la mala ratxa fora de casa. Aprofitant la pausa del primer quart, jugadores de les categories inferiors del club amfitrió d'aquestes Jornades Regal van repartir productes Regal a les aficions presents, entre els quals hi havia pilotes de minibàsquet i pilotes antiestrès.

Durant el segon quart la dinàmica va ser la mateixa, amb unes gironines dominant en el joc i el marcador i arribant a la mitja part amb una diferència de 7 punts pel GEIEG A (24-31). A la mitja part es van portar a terme noves accions de Regal com un concurs de tir amb gent del públic com a participants. Els guanyadors van ser obsequiats amb la samarreta oficial de la Selecció Catalana de bàsquet amb el nom de Juan Carlos Navarro, ambaixador de Regal per al foment de l’esport base català, del que la companyia és impulsora a través del patrocini amb la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ).

A la represa les locals van intentar apropar-se en el marcador però les jugadores del GEIEG A van augmentar la intensitat defensiva deixant a les barcelonines amb només 6 punts en el tercer quart. 15 punts (30-45) era la diferència entre tots dos equips al final tercer quart. En els següents minuts la reacció per part de les locals va arribar i es van acostar a les gironines perillosament però finalment, i després d’un obligat temps mort visitant, es va acabar de sentenciar el partit a favor de les gironines amb el resultat final de 43-57.

La primera de les Jornades Regal d'enguany va ser tot un èxit. En aquest sentit Eliana Soriano, jugadora del JOVENTUT LES CORTS A, es va sorprendre per l'afluència de públic durant el partit d’ahir i va destacar que "no estem gaire acostumades a tenir tant de públic, hem aconseguit que vingui força gent i han animat fins al final”.

Regal, patrocinador principal de la Copa Catalunya, es vincula amb el Bàsquet Català i amb l'objectiu de compartir aquesta passió pel joc, viure l’emoció del bàsquet en directe i fer-ne ressò, crea aquestes Jornades Regal tot visitant diferents clubs catalans i vestint de gala els partits més emocionants de la Regal Copa Catalunya, tant masculins com femenins, al llarg de tota la competició. Agrair en nom de Regal la gran acollida de part del JOVENTUT LES CORTS i tots els seus components! Ha estat una gran jornada, moltes gràcies a tots i fins a la propera!