El Barça CBS es proclama campió de la Copa Catalunya Femenina 2016-17

Sant Feliu de Llobregat, Capitalitat del Bàsquet Femení 2017, ha estat l'escenari d'una Final a Quatre que s'ha pogut veure en directe a través de La Xarxa.

21-05-2017 20:00

BARÇA CBS, BASQUET DRAFT GRAMENET A, C.B.F. CERDANYOLA - VILA UNIVERSITARIA i PLATGES MATARO han estat les protagonistes d'una Final a Quatre de la Copa Catalunya Femenina emesa en directe a través de La Xarxa Televisions (159 de Movistar+), les televisions de proximitat i en streaming a www.laxarxa.com des del Palau Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat i dins els actes de la Capitalitat del Bàsquet Femení 2017.

FINAL A QUATRE

El BARÇA CBS s'ha proclamat CAMPIÓ de la Copa Catalunya 2016-17 en una Final a Quatre que s'emmarca dins els actes de Sant Feliu de Llobregat com a Capitalitat del Bàsquet Femení 2017. El conjunt blaugrana ha superat al C.B.F. CERDANYOLA - VILA UNIVERSITARIA per 57-49 en una final en la que la millor ha estat la local Anna Boleda amb un total de 19 punts. Per part vallesana, la jugadora més destacada ha estat Julieta Mungo amb 17 punts.

El BASQUET DRAFT GRAMENET A finalitza la Copa Catalunya Femenina 2016-17 en tercera posició en guanyar el partit pel 3r i 4t lloc al PLATGES MATARÓ per un 54-63. La millor del partit ha estat Natalia Tatche del Draft amb un 20 de valoració (14 punts i 5 rebots), mentre que per part del Mataró han destacat Ari Maguiña (12 punts) i Marquisha Harris (7 punts i 8 rebots).

A semifinals, el conjunt blaugrana dirigit per Mateo Rubio i amfitrió d'aquesta fase final va superar de forma clara (73-55) al Mataró entrenat per Adrià Castejón. La millor jugadora del partit va ser la blaugrana Sheila Dixon amb un 24 de valoració fruit dels seus 21 punts i 5 rebots, seguida de la jugadora del Mataró, Sheba Butler, amb 22 punts i 13 rebots (22 de valoració).

L'altra semifinal va enfrontar al BASQUET DRAFT GRAMENET A de Jordi Periz davant el C.B.F. CERDANYOLA - VILA UNIVERSITARIA que, dirigit per Pili Bilbao, es va emportar el partit per un ajustat 45-50. La millor d'aquesta 2a semifinal tot i la derrota del seu equip va ser Inés Perezpaya amb 9 punts i 16 rebots (20 de valoració). Per part vallesana, va destacar Blanca Garcia (15 punts), Marta Arbizu (13 punts) i Carla Pérez (10 punts).

Els dos equips finalistes participaran a la Fase Final del Campionat d'Espanya de Primera Divisió Femenina que es disputarà també a Sant Feliu de Llobregat, però del 26 al 18 de maig, amb els finalistes del campionat balear i on estarà en joc una plaça d'ascens a la Lliga Femenina 2.

PROMOCIÓ DE PERMANÈNCIA

PLAY-OFF al millor de 3 partits (13-14, 20-21 i 27-28 de maig) -resultats i estadístiques clickant aquí-:

BENCRIADA (2) - SESE A (1)
CN TERRASSA A (2) - CB GRANOLLERS (0)

Els perdedors d'aquesta promoció de permanència (CB GRANOLLERS SESE A) descendiran al Campionat de Catalunya de Primera Categoria mentre que els guanyadors es mantindran a la Copa Catalunya Femenina.

OUTLETMOTO.COM-C.B. GRUP BARNA A, CEEB TORDERA A SAGRADA FAMILIA CLAROR A descendeixen de categoria en finalitzar aquesta segona fase a les tres darreres posicions de descens directe.