Jornada Regal / Bàsquet amb xocolata a Banyoles amb motiu del Bencriada - Platges de Mataró de la Regal Copa Catalunya Femenina

Tweet #RegalCopaCatalunya // Aquest dissabte 22 de març Banyoles ha acollit una nova Jornada Regal a càrrec del patrocinador principal de la Copa Catalunya, que es vincula amb el Bàsquet Català amb l'objectiu de compartir aquesta passió pel joc, viure l’emoció del bàsquet en directe i fer-ne ressò. En un ambient molt acollidor i familiar els assistents han gaudit d’una tarda de xocolatada i d’un molt bon partit de bàsquet femení entre el Platges de Mataró i l’equip local i amfitrió d'aquesta festa, el Bencriada de Banyoles.

[ Fitxa de partit ]

El Club Bàsquet Banyoles, aprofitant que dissabte hi havia jornada festiva amb la Jornada Regal, va celebrar una xocolatada popular per a tots als assistents del partit de la Regal Copa Catalunya Femenina, el que va suposar que el pavelló fos una festa amb molta presència de públic i on tothom va poder gaudir d’una agradable jornada festiva.

Tots dos equips es presentaven amb ganes de poder assolir posicions més elevades a la classificació, i ambdós van sortir molt concentrats i amb ganes d’emportar-se la victòria des del primer minut. Tot i un primer quart bastant igualat el marcador es va decantar a favor del Platges de Mataró gràcies a una molt bona dinàmica de tir, posant-se 8 punts per davant de l'equip local amb un parcial de 16-24.

Al descans entre quarts, el pavelló va continuar sent una festa, i 12 nois i noies de les categories inferiors del CB Banyoles van obsequiar al públic amb el tradicional llançament de productes Regal a la grada, el que va fet que tothom que passés per allà volgués endur-se un obsequi de la jornada.

A la represa del joc, el partit va continuar amb una dinàmica molt similar a la del primer quart, on es va continuar veien un partit intens per part de tots dos equips i bon joc. Tot i això, l’avantatge es va ampliar i d’aquesta manera es va arribar al descans amb un 28-40 gràcies a un alt percentatge d’encert tant des de la línia de tres com des de mitja distància per part del Platges de Mataró.

En el descans va tenir lloc una nova acció Regal de la jornada. Tres nois del públic, en Sergi, Pau i l'Èlia, van participar en un concurs de tir en què estaven en joc unes bambes signades pel Juan Carlos Navarro i pilotes oficials. El repte va consistir en fer un total de sis llançaments a cistella des de 3 posicions diferents; en cas de que algun dels participants encertés les sis, el premi serien les bambes firmades pel Navarro. Finalment, cap dels tres va poder encistellar les sis, però tot i això, tant en Sergi com en Pau amb tres encerts cada un i l’Èlia, van guanyar cada un una pilota de bàsquet.

Tot seguit va començar el tercer quart, en què el conjunt visitat no va poder augmentar la diferència en el marcador gràcies a la bona tasca defensiva realitzada pel Bencriada, en el que va ser sens dubte el quart més intens i emocionant. El club local va plantejar una forta i agressiva defensa i van estar molt encertades en el joc ofensiu el que els va permetre retallar molt les distàncies quedant el marcador al finalitzar el quart en un ajustat 41-48. Entre quarts els més petits van tornat a animar la graderia fent llançament de mini cistelles de bàsquet Regal als aficionats tot just abans de la recta final del partit.

A la represa, el Platges Mataró va començar més encertat en el tir, el que els va permetre posar-se novament amb una avantatge còmode al marcador i tot la insistència i l’esforç de l’equip local, van poder arribar amb marge als últims minuts de partit i endur-se el partit amb el marcador final de 57-70.

A continuació trobareu les entrevistes als protagonistes com Sandra Ventura i Tina Buxeda, entrenadores de l’equip; Elena Teixidor, jugadora i capitana de l’equip; Aurora Blanquera, mare d’una jugadora de l’equip; i Jordi Serra, president del club. Tots ells han pogut donar els seus punts de vista sobre el club i el bàsquet en general.

- Entrevista Sandra Ventura i Tina Buxeda / Entrenadores (escoltar àudio)
- Entrevista Elena Teixidor / Jugadora i capitana (escoltar àudio)
- Entrevista Aurora Blanquera / Mare (escoltar àudio)
- Entrevista Jordi Serra / President (escoltar àudio)

Regal, patrocinador principal de la Copa Catalunya, es vincula amb el Bàsquet Català i amb l'objectiu de compartir aquesta passió pel joc, viure l’emoció del bàsquet en directe i fer-ne ressò, crea aquestes Jornades Regal tot visitant diferents clubs catalans i vestint de gala els partits més emocionants de la Regal Copa Catalunya, tant masculins com femenins, al llarg de tota la competició. Agrair en nom de Regal la gran acollida de part del CB Banyoles i tots els seus components, fent una menció especial al president Jordi Serra, que tot i no trobar-se en plenes condicions ha estat pendent de que tot sortís bé! I des de aquí li desitgem una ràpida recuperació! Moltes gràcies a tots!

Text i fotos: Regal