Estrena del nou Circuit d'Escoles de Bàsquet de Barcelona

Vilafranca del Penedès va ser la seu del debut d'un nou Circuit destinat a les diferents Escoles de Bàsquet de la província de Barcelona.

29-01-2024 12:00

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), a través del seu programa d'Escoles de Bàsquet, ha iniciat aquest gener de 2024 les tradicionals Trobades d’Escoles de Bàsquet de la província de Barcelona. Enguany i com a novetat, neix el Circuit d'Escoles de Bàsquet: una sèrie de Trobades d'Escoles organitzades directament per l'FCBQ amb la coorganització d'entitats i clubs.

CIRCUIT D'ESCOLES DE BÀSQUET

Aquest nou Circuit, amb un total de 8 seus, es va iniciar el passat diumenge 28 de gener a Vilafranca del Penedès i finalitzarà amb la tradicional Trobada Final d'Escoles prevista pel 26 de maig a Barcelona. Cada una d'aquestes seus acull les ja conegudes Trobades, obertes a totes les entitats afiliades amb equips d'Escola de Bàsquet.

Durant la trobada, els equips inscrits disputen un total de 2 partits davant altres Escoles de Bàsquet del programa, en una jornada de diversió, amistat i aprenentatge. Tot això en un matí de Circuit d'Escoles de Bàsquet que també contribueix a la formació d'esportistes, tot oferint als nens i nenes diferents tipus d'activitats lúdiques amb una vessant educativa que tracten temàtiques de valors i sostenibilitat. En aquest espai també es dona visibilitat a figures femenines del bàsquet i es reflexiona sobre el paper de les dones en el món de l'esport.

El Circuit d'Escoles de Bàsquet compta amb les següents seus (inscripcions omplint aquest formulari):

- 28 de gener: Vilafranca del Penedès (SE CASAL VILAFRANCA).
- 11 de febrer: Mollet del Vallès (FP SANT GERVASI). Inscripcions fins al 31 de gener.
- 3 de març: Viladecans (BF VILADECANS). Inscripcions fins al 21 de febrer.
- 10 de març: Viladecavalls (CB ROSELLA). Inscripcions fins al 29 de febrer.
- 17 de març: Sant Adrià del Besòs (UB SANT ADRIÀ). Inscripcions fins al 6 de març.
- 14 d'abril: El Masnou (EL MASNOU BASQUETBOL). Inscripcions fins al 3 d'abril.
- 28 d'abril: Barberà del Vallès (BARBERÀ DEL VALLÈS). Inscripcions fins al 17 d'abril.
- 12 de maig: Port de Mataró (UE MATARÓ). Inscripcions fins al 1 de maig.
- 26 de maig: Barcelona (TROBADA FINAL D'ESCOLES DE BÀSQUET). Inscripcions fins al 15 de maig.

TROBADES DE CLUBS D'ESCOLES DE BÀSQUET

Enguany, l'FCBQ també segueix proposant una altra via de participació a les Trobades d'Escoles de Bàsquet de la província de Barcelona com són les tradicionals trobades de clubs. Unes jornades on les diferents Escoles poden participar en Trobades organitzades per altres clubs o bé participar-hi com a organitzadors. Les inscripcions per aquestes finalitzaran el proper dimecres 31 de gener tot omplint el formulari que trobareu clicant aquí. Tot seguit podeu consultar la temporització de les Trobades:

- 31 de gener: darrer dia d'inscripció (accedir al formulari)
- 5 de febrer: publicació de proposta de calendari
- 9 de febrer: darrer dia per presentar possibles modificacions de calendari
- 13 de febrer: publicació del calendari definitiu
- 17 de febrer: 1a jornada de les Trobades