2n taller BQSalut sobre embenatge funcional en el bàsquet a Reus

El Centre Tecnològic de Nutrició i Salut EURECAT de Reus serà l'escenari, divendres 24 de febrer, d'aquest 2n taller a càrrec de Cristina Adillón.

03-02-2023 16:00

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), a través de la seva àrea de Salut, organitzarà un segon taller pràctic sobre introducció i perfeccionament de l'embenatge funcional en el bàsquet després de l'èxit d'inscripcions de la primera edició. El Centre Tecnològic de Nutrició i Salut EURECAT de Reus serà, de nou, l'escenari d'un segon taller que anirà a càrrec de la fisioterapeuta Cristina Adillón i Professora Adjunta en el Grau de Fisioteràpia de la URV. Aquest taller tindrà lloc divendres 24 de febrer a la tarda (de 15h a 19h).

INSCRIPCIONS

Dirigit a estudiants de 3r i 4t de fisioteràpia i graduats en fisioteràpia, les inscripcions es poden realitzar clickant aquí amb un preu general és de 10€ i de 5€ pels federats amb llicència de Fisioterapeuta i als estudiants i/o graduats en fisioteràpia de la URV.

BQ Salut és una de les àrees integrades dins de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i que té l'objectiu de reduir la sinistralitat en el Bàsquet Català mitjançant la formació i prevenció de lesions dels federats. Aquesta àrea compta amb la col·laboració de la metge especialista en medicina de l'esport, Dra. Sílvia Treviño, i des d'aquesta també es dóna suport a l'organització de xerrades i jornades.

Més informació de BQ Salut clickant aquí.