L'Àrea de Formació posa en marxa el Curs de creació i disseny d'exercicis

Aquest Curs d'Especialització valida 30 hores del programa de pràctiques dels cursos de l'FCBQ.

09-11-2022 10:53

L'Àrea de Formació de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) amplia la seva oferta de Cursos d'Especialització. La nova proposta és un Curs de creació i disseny d'exercicis. L'objectiu d'aquesta formació és generar coneixement i reflexió sobre les pautes a seguir per crear tasques significatives que millorin el rendiment i les habilitats dels jugadors i les jugadores.

Els entrenadors i les entrenadores interessats poden realitzar la inscripció i a partir de l'1 de desembre tindran accés a la formació, que valida 30 hores del programa de pràctiques dels cursos de l'FCBQ. Aquest curs en línia es desenvolupa, en la seva totalitat (30 hores), a través de l'Aula Virtual d'Entrenadors (AVE). Per poder superar el curs s'hauran de completar totes les TAC (Treball d'Avaluació Continuada). El curs estarà disponible tant en català com en castellà.

 

Aquest Curs d'Especialització té una durada de 30 hores i el seu preu és de 50 euros. La inscripció s'ha de realitzar a través de l'aplicatiu de pagaments de l'FCBQ (registrar-se el primer cop) o de forma presencial a la seu de l'FCBQ o a les seves representacions territorials en horari d'atenció al públic. L'alumne disposa d'un màxim de 12 mesos des del dia de la inscripció per superar el curs.

   -Inscripcions

L'Àrea de Formació ampliarà durant els mesos vinents els Cursos d'Especialització. A banda del Curs de creació i disseny de tasques, els alumnes poden realitzar el Curs de Necessitats Educatives Especials.