Nou curs intensiu d'auxiliar de taula a Girona

Dissabte 3 de setembre, nou curs intensiu d'auxiliar de taula destinat a aquelles persones que tenen la llicència d'auxiliar grup 0.

19-07-2022 10:38

La Representació Territorial de Girona de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) realitzarà, dissabte 3 de setembre, un nou curs intensiu per tal que totes aquelles persones que tenen la llicència d’auxiliar grup 0 (anteriorment anomenada auxiliar de taula de club) puguin incorporar-se al comitè i actuar en partits designats per la Federació.

DATA:

Dissabte 3 de setembre de 9h a 14h.

LLOC:

Representació Territorial de Girona de la Federació Catalana de Basquetbol
Passeig d'Olot, 82 BX, de Girona

INSCRIPCIONS

Les condicions per poder fer el curs són:

1. Ser major de 16 anys.

2. Disposar de nacionalitat espanyola o de qualsevol país de la Comunitat econòmica europea, o bé ser resident legal a l’estat.

3. Assistir al curs.

4. Tenir disponibilitat per dirigir partits de forma regular durant els caps de setmana (la condició d’auxiliar de taula és compatible amb qualsevol altra llicència)

5. Haver tingut llicència  d’auxiliar de taula de grup 0 (auxiliar de taula de club)  i haver realitzat les funcions d’anotador/a amb acta digital la temporada 20/21 o 21/22.

Aspectes econòmics - legals: Els interessats que superin el curs formaran part del Comitè d’Àrbitres, amb els deures i obligacions que això comporta. Els honoraris per realitzar aquesta tasca estan subjectes a retenció d’IRPF (mínim aplicable, 2%). La relació entre els àrbitres i l’FCBQ és considerada de caire estatutari administratiu i NO laboral.

Una vegada realitzat el curs intensiu i superada la prova pràctica, els aspirants hauran d’abonar la taxa d’obtenció de llicència d’auxiliar de taula (67€) i comprar la uniformitat obligatòria.

(Seria convenient portar tauleta amb sistema operatiu Android, bolígraf vermell, blau i regle).