Nou curs intensiu d'àrbitres a l'RT de Girona

A finals d'agost, l'Escola d'Àrbitres de la Representació Territorial de Girona de l'FCBQ organitzarà un nou curs intensiu d'àrbitres.

18-07-2022 13:24

El proper mes d’agost l'RT Girona convoca un nou curs d’iniciació a l’arbitratge en format intensiu. Aquest curs està dirigit a totes aquelles persones que tinguin o hagin tingut experiència en el món de basquetbol. Els alumnes que superin el curs, podran obtenir fins a 3 crèdits ECTS a la Universitat de Girona.

DATES i HORARIS:

De dilluns 29 d’agost al divendres 2 de setembre de 16 a 21h

Dissabte 3 de setembre de 9 a 13h

 

LLOC:

Representació Territorial de Girona de la Federació Catalana de Basquetbol
Passeig d'Olot, 82 Bx, Girona

 

INSCRIPCIONS

Es pot compatibilitzar la tasca d'àrbitre d'escola amb la de jugador, entrenador o qualsevol altre funció dins del món del bàsquet, sempre que tinguin disponibilitat per xiular els dissabtes pel matí. L'edat mínima per fer el curs són els 16 anys.

Abans de fer la preinscripció és interessant verificar la normativa per comprovar que s'és apte per realitzar-la. Els honoraris derivats de l'activitat arbitral estaran subjectes a retenció d'IRPF (mínim 2%). La relació entre els àrbitres i l'FCBQ serà considerada de caire administratiu i NO laboral.

Al tractar-se d'un curs intensiu, està dirigit a persones relacionades amb el món del bàsquet que tinguin com a mínim. 16 anys. Es pot compatibilitzar la tasca remunerada d’àrbitre d’escola amb la de jugador, entrenador o qualsevol altre funció dins del món del bàsquet, sempre que tinguin disponibilitat per xiular els dissabtes pel matí. Per poder realitzar el curs caldrà fer una prova d’accés molt senzilla per aquelles persones relacionades amb el bàsquet. El preu del curs és de 30€ i tots aquells alumnes que el superin, hauran de pagar 30€ en concepte de llicència i assegurança (que es carregarà un cop s’arbitrin els primers partits).

Preu: 70€ (informa’t de les subvencions)