Nou curs intensiu d'àrbitres a l'RT de Girona

L'Escola d'Àrbitres de la Representació Territorial de Girona de l'FCBQ organitza un nou curs intensiu d'àrbitres que es celebrarà a finals del mes de juny.

18-05-2022 12:00

La Representació Territorial de Girona de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) convoca un nou curs d’iniciació a l’arbitratge en format intensiu que tindrà lloc a finals del proper mes de juny de 2022. Aquest curs està dirigit a totes aquelles persones que tinguin o hagin tingut experiència en el món de basquetbol.

Els alumnes que superin el curs, podran obtenir fins a 3 crèdits ECTS a la Universitat de Girona.

Horaris:

  • De dilluns 27 de juny a divendres 1 de juliol de 16 a 21h
  • Dissabte 2 de juliol de 9 a 13h 

Lloc: Local Social i Escola Sta. Margarida de Quart (C/ del Tren, 49 Quart)

Es pot compatibilitzar la tasca d'àrbitre d'escola amb la de jugador, entrenador o qualsevol altre funció dins del món del bàsquet, sempre que es tingui disponibilitat per a xiular els dissabtes pel matí. L'edat mínima per fer el curs són els 16 anys. 

INSCRIPCIONS

Abans de fer la preinscripció és interessant verificar la normativa per a comprovar que s'és apte per realitzar-la. Els honoraris derivats de l'activitat arbitral estaran subjectes a la retenció d'IRPF (mínim 2%). La relació entre els àrbitres i l'FCBQ serà considerada de caire administratiu i no laboral.

Al tractar-se d'un curs intensiu, aquest està dirigit a persones relacionades amb el món del bàsquet que tinguin, com a mínim, 16 anys. Per a poder realitzar el curs caldrà fer una prova d’accés molt senzilla per aquelles persones relacionades amb el bàsquet. El preu del curs és de 30€ i tots aquells alumnes que el superin hauran de pagar 30€ en concepte de llicència i d'assegurança (que es carregarà un cop s’arbitrin els primers partits).