Noves Trobades d'Escoles de Bàsquet

Begues, La Garriga, Mataró i Sant Vicenç de Castellet seus, aquest dissabte 14 i diumenge 15 de maig, d'unes noves Trobades d'Escoles de Bàsquet.

13-05-2022 10:00

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) va engegar aquesta temporada el nou programa d'Escoles de Bàsquet amb l'objectiu d'ajudar a créixer a les Escoles de Bàsquet donades d'alta arreu del territori. Tot plegat amb un seguit de noves eines i avantatges pels clubs, responsables i tècnics d'Escoles, com l'elaboració d'unes fitxes tècniques específiques, documents on es desenvolupen els continguts didàctics i la metodologia emprada, o una formació continuada.

Tot això sense oblidar les tradicionals Trobades d'Escoles de Bàsquet que, setmanalment, s'organitzen a tot el territori a través de les Representacions Territorials. Dirigides a nens i nenes de 4 a 12 anys, la idea d'aquestes trobades és ensenyar el joc del basquetbol com a practica activa, introduïda per jocs reglamentats amb similituds al joc real i motivada amb incentius de tipus educatius i formatius.

En aquest sentit, les properes trobades previstes per aquest cap de setmana, amb la participació de diferents Escoles de Bàsquet, són les següents:

Dissabte 14 de maig:

La Garriga / CB La Garriga (Trobada d'Escoles de Bàsquet Barcelona)

Diumenge 15 de maig:

Begues / CB Begues (Trobada d'Escoles de Bàsquet Barcelona)
Mataró / UE Mataró (Trobada d'Escoles de Bàsquet Barcelona)
Sant Vicenç de Castellet / CB Castellet (Trobada d'Escoles de Bàsquet de les Comarques Centrals)

Les imatges de les Trobades d'Escoles de Bàsquet d'aquesta temporada es poden visualitzar en una galeria que s'actualitza setmanalment gràcies a l'aportació dels organitzadors de les diferents trobades que poden fer arribar les seves fotografies a premsa@basquetcatala.cat. Us recordem que en l'enviament cal indicar la població i data de celebració de la trobada.