Neix el nou Programa per a les Escoles de Bàsquet de l'FCBQ

Engeguem un nou programa amb noves eines i avantatges per ajudar a créixer a les Escoles de tot el territori tot seguint apostant per la base del Bàsquet Català.

09-09-2021 19:10

El nou Programa d'Escoles de Bàsquet de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) s'ha presentat, aquest dijous 9 de setembre, a la seu de la Representació Territorial de Girona de l'FCBQ i compta amb forces novetats. Una d'elles és l'elaboració d'unes fitxes tècniques per ajudar a créixer a totes aquelles Escoles de Bàsquet donades d'alta dins el programa d'Escoles de Bàsquet; o facilitar documents on es desenvolupen els continguts didàctics i la metodologia emprada.

Les Escoles de Bàsquet, que estan dirigides a nens i nenes de 4 a 12 anys amb l'objectiu de l'ensenyament del joc del basquetbol com a practica activa, introduïda per jocs reglamentats amb similituds al joc real i motivada amb incentius de tipus educatius i formatius; també gaudiran d'avantatges i podran participar, com a les darreres temporades, a les tradicionals Trobades d'Escoles de Bàsquet que, quinzenalment, s'organitzen a tot el territori a través de les Representacions Territorials; o a l'Escobol, la lliga formativa d'Escoles de Bàsquet sense resultats ni classificacions.

Cada Representació Territorial i la Delegació de les Comarques Centrals comptaran amb un responsable federatiu d'Escoles de Bàsquet que assessorarà i donarà suport als clubs i els seus tècnics d'Escoles durant tota la temporada. Pel que fa a la plataforma web, aquesta estarà totalment en funcionament a partir de la darrera setmana de setembre.