Celebrada la 27a edició de la Festa 'Històrics del Bàsquet Català'

El Patronat de la Fundació del Bàsquet Català va distingir a 13 personalitats per la seva trajectòria i aportació al Bàsquet Català.

30-04-2022 10:00

La Fundació del Bàsquet Català (FBC) va organitzar, el passat divendres 29 d'abril, la seva tradicional festa social després de dos anys sense celebrar-se degut a la situació derivada per la pandèmia del Covid-19. Enguany es va distingir com a 'Històrics del Bàsquet Català' a 13 personalitats que han deixat una forta empremta en la història del nostre esport, al llarg d'una continuada trajectòria de servei als seus clubs i al Bàsquet Català.

Celebrada a l'Hotel Catalonia Barcelona Plaza, la festa va retrobar vells coneguts de l'esfera basquetbolística i durant aquesta es va fer una breu lectura de les aportacions al Bàsquet Català de cadascun dels guardonats i guardonades, els motius pels quals se'ls ha decidit reconèixer la seva tasca. La 27a Festa 'Històrics del Bàsquet Català' va comptar amb la presència del president de la Fundació del Bàsquet Català i de la Federació Catalana de Basquetbol, Ferran Aril; el president d'honor de l'ACB, Eduard Portela; el vicepresident del Consell Escolar Esportiu de Barcelona, Joan Villacampa; el president de l'Associació Catalana d'Entrenadors de Bàsquet, Ferran Peña; o els vicepresidents de la Fundació del Bàsquet Català i de la Federació Catalana de Basquetbol, entre d'altres.

Els 13 nous 'Històrics del Bàsquet Català' d'aquesta 27a edició són:

Ligia BARRAGÁN ALCÁZAR
Antoni COMAS COMA (a títol pòstum)
Manel FAURA MONGUIÓ
Miguel Ángel FORNIÉS VELILLA
Rosa GARCIA-MORENO MARCHANT
Ricard GUICH DEVESA
Ramon Josep MARIMÓN FONTGIBELL
Joan MARIN CALBA
Rafael MORENO CORPAS
Neus PARERA SURIÑACH
Franco PINOTTI
Josep PRATS FELIU
Miquel PUIGPINÓS BERTRAN

 

 

| Fundació | FCBQ |