INVALCOR, nou patrocinador de l'àrea BQ Salut de l'FCBQ

La Federació Catalana de Basquetbol i el centre INVALCOR formalitzen el seu acord de col·laboració amb la signatura contractual.

02-05-2022 17:30

En la línia iniciada des de fa unes temporades d'establir convenis de col·laboració amb diferents empreses i institucions que puguin aportar un benefici al desenvolupament de les activitats vinculades al Bàsquet Català, la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i el centre INVALCOR han segellat un nou acord de col·laboració que converteix el centre especialitzat en el camp de la biomecànica clínica i en la valoració funcional de l’esportista lesionat en nou patrocinador de l'àrea de BQ Salut.

La signatura del contracte, que té una durada inicial de vuit mesos, fins a finals de 2022, però amb la possibilitat de ser prorrogat per un any més, s'ha celebrat la tarda d'aquest dilluns 2 de maig a la seu central de la Federació, a Barcelona. Ferran Aril, President de l'FCBQ, ha encapçalat la representació federativa en una trobada en què, per part d'INVALCOR, hi ha assistit Joan Ramon Moragas, gerent de l'empresa.

Fruit d'aquest conveni, INVALCOR, en condició de patrocinador oficial de l'àrea de Salut, s'encarregarà d'oferir al col·lectiu de federats i federades de l'FCBQ una reducció de preu en les taxes de pacients privats i particulars en proves tan específiques i variades com:

  • anàlisi isocinètic
  • plataformes dinamomètriques (estudi de la marxa i posturografia)
  • goniometria electrònica
  • inlinometria
  • dinamometria segmentària
  • electromiografia dinàmica
  • anàlisi del moviment en 3D

Així mateix, INVALCOR també participarà en diverses de les jornades o activitats que l'àrea de Salut organitza en el transcurs de la temporada.

INVALCOR és un centre innovador, amb seu a Barcelona (carrer d'entença, 95), especialitzat en el camp de la biomecànica clínica i en la valoració funcional de l’esportista lesionat. A aquest efecte, conjuga metges especialistes en biomecànica i la tecnologia més avançada en aquest àmbit.

BQ Salut és una de les àrees integrades dins de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i que té l'objectiu de reduir la sinistralitat en el Bàsquet Català mitjançant la formació i prevenció de lesions dels federats. Aquesta àrea compta amb la col·laboració externa de la metge especialista en medicina de l'esport, Dra. Sílvia Treviño, i des d'aquesta també es dóna suport a l'organització de xerrades i jornades.

Més informació de BQSalut click aquí.

| FCBQ | BQSalut |