L'FCBQ a diverses jornades de treball amb la Federació d'Aquitània

Una delegació de l'FCBQ es va desplaçar a Mont de Marsan per a seguir impulsant les col·laboracions amb la Federació de Bàsquet d'Aquitània en diversos projectes comuns.

30-11-2021 18:00

Una delegació de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) es va desplaçar, durant aquests passats dimecres 24 i dijous 25 de novembre, al municipi francès de Mont-de-Marsan per assistir a una intensa doble jornada de treball amb la Federació de Bàsquet d'Aquitània (França).

La representació de l'FCBQ, encapçalada per Francesc Santaló, vicepresident 2n i president de la Representació Territorial de Girona, juntament amb Bernat Blanchon, directiu de l'RT de Girona, Olga Praderas, directiva i Presidenta de la Comissió del Bàsquet Femení de l'FCBQ, Silvia Font, directora del Programa Mentoria d'Entrenadores impulsat per la Comissió del Bàsquet Femení, Carles Carnicero, responsable del Departament de Promoció, i Jordi Anguera, Secretari General del Comitè i Escola d'Àrbitres de l'FCBQ, va participar en diverses reunions amb els dirigents de la Federació Nouvelle-Aquitaine.

Aquestes trobades, que es van celebrar al Comité des Landes de Basket a Mont-de-Marsan, van servir per a impulsar les diferents col·laboracions entre les dues Federacions, en projectes que s'estan començant a engegar, vinculats al bàsquet femení, a la disciplina de 3x3 i al col·lectiu arbitral.

Per part de la comissió francesa, aquesta va comptar amb Christina Rioux, Frédérique Pollet, Ghyslaine Rouane i Joël Poustis en les tasques associades als projectes del bàsquet femení; amb Sylvain Maynier, Céline Couty i Alex Vialaret en matèria de 3x3; i amb José Soares com a conseller tècnic arbitral del Comité de Landes.

Durant les sessions, els representants de l'FCBQ també van poder visitar les instal·lacions del Comitè de Landes així com també presenciar en directe el partit d'Euroleague Women entre el Basket Landes i l'Spar Girona, que va acabar amb victòria catalana per 71-80.

Així mateix, també es va poder establir una distesa xerrada i intercanviar perspectives al voltant de la situació del bàsquet a Catalunya i a França i d'altres qüestions d'actualitat i d'interès, poc temps després de la primera trobada que va tenir lloc, a inicis del mes de setembre, a la seu de l'FCBQ a Barcelona.