Reunió de treball de l'FCBQ amb la Federació de Bàsquet d'Aquitània

La seu de l'FCBQ va rebre la visita institucional d'una delegació de la Federació de Bàsquet d'Aquitània, amb diverses sessions de treball.

15-09-2021 16:00

El President de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), Ferran Aril, juntament amb el Vicepresident i President de la Representació Territorial de Girona, Francesc Santaló, el directiu de l'RT de Girona, Bernat Blanchon, i el Gerent, Toti Mumbrú, van acollir el passat dilluns 13 de setembre, a la seu de la Federació, una visita insitiucional d'una delegació de la Federació de Bàsquet d'Aquitània (França).

Aquesta primera trobada, que va tenir una valoració molt positiva per totes les parts, va permetre conèixer les instal·lacions de la Federació als dirigents francesos.

Així mateix, també es van poder establir una distesa xerrada i intercanviar perspectives al voltant de la situació actual del bàsquet a Catalunya i a França i d'altres qüestions d'actualitat i d'interès.

A més a més, els representants de la Federació de la regió del sud de França van assistir, durant la jornada matinal del dimarts 14 de setembre, a diferents sessions de treball amb directius i responsables dels diversos Comitès i Departaments de l'FCBQ.