Nou curs d'Auxiliar de Taula a Barcelona

Entre finals d'octubre i principis de novembre de 2021 es durà a terme una nova convocatòria del curs d'Auxiliar de Taula a Barcelona.

06-10-2021 12:00

El Comitè d’Àrbitres de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) organitzarà un nou curs d'Auxiliar de Taula, que es realitzarà a la demarcació de Barcelona entre finals d'octubre i principis de novembre de 2021. Una gran part del curs es farà virtualment.

Les classes presencials es realitzaran en horari de tarda, i s'alternaran els formats presencials i online. Així mateix, els alumnes també comptaran amb la possibilitat de realitzar exercicis voluntaris online.

En aquest curs s'inclourà la formació de l'acta digital. L'FCBQ posarà tauletes a disposició dels alumnes, tot i que es recomana que tots aquells que disposin de tauletes Android les portin al curs. 

El curs té un preu de 55 euros que s'abonaran mitjançant el programa d'inscripcions.

Segons la normativa vigent de l'FCBQ, es pot compatibilitzar la tasca d'auxiliar de taula amb la de jugador/a, entrenador/a o qualsevol altre funció dins del món del bàsquet, sempre que tinguin disponibilitat per fer-ho els dissabtes i/o diumenges. L'edat mínima per fer el curs és de 16 anys.

En els documents adjunts trobareu els horaris provisionals del curs, així com també la normativa i l'enllaç al programa d'inscripcions.

Donada la situació de la pandèmia del Covid-19, les inscripcions estan limitades a 60 places, que s'adjudicaran per rigorós ordre d'inscripció. Per resoldre qualsevol dubte us podeu adreçar a ecab@basquetcatala.cat.

- INSCRIPCIONS