Vist-i-plau de l'Assemblea General Ordinària a la temporada 2020-21

Dissabte 10 de juliol s'ha celebrat l'Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) amb la presència de les entitats afiliades.

11-07-2021 09:00

El Pavelló Nou Congost de Manresa ha acollit, aquest dissabte 10 de juliol de 2021, l'Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) amb la presència de les entitats afiliades i en la qual s'han aprovat totes les propostes presentades.

L'Assemblea ha congregat aproximadament 130 clubs catalans, que, un any més, han aprovat per unanimitat, l'Informe de presidència i la Memòria d'activitats de la temporada 2020-21. També s'han aprovat per unanimitat, els comptes anuals i la liquidació del pressupost de 2020.

Durant l'Assemblea d'enguany s'han explicat les novetats incorporades al Reglament Jurisdiccional, als Estatuts, al Reglament de Joc de minibàsquet i al Reglament de 3x3, així com el Pla de Competicions previst per a la temporada 2021-22, a les que l'Assemblea General ha donat llum verda.

El President Ferran Aril, durant el seu informe, ha fet esment especial a la situació viscuda degut a la pandèmia generada per la COVID-19 i la repercussió que aquesta ha tingut sobre els clubs afiliats a la Federació. En aquest sentit, ha volgut agrair a totes les entitats l'esforç durant aquest temps de pandèmia i compromís per aplicar els corresponents protocols sanitaris. D'altra banda, també ha informat als assembleistes de la creació de la nova competició oficial de 3x3 de clubs afiliats, del tret de sortida de la campanya #DemanaCanvi de promoció del bàsquet femení, així com del nou programa d'Escoles de Bàsquet.

Els assistents a l'Assemblea General de Clubs també han pogut conèixer, de mans del President Ferran Aril, l'estat actual del Pla Estratègic, l'estudi diagnòstic sobre el bàsquet a Catalunya elaborat conjuntament amb l'INEFC, o les diferents comissions creades amb l'objectiu de reforçar la participació entre clubs i federació, i vetllar per la transparència. Aquestes comissions són grups de treball amb els clubs afiliats sobre bàsquet femení, esportiva, covid-19 o control econòmic. També s'ha fet esment de l'augment d'equips catalans, fins a una cinquantena, a les competicions FEB; i del proper lliurament de pilotes, com a la darrera temporada, als diferents clubs i entitats.

| FCBQ |