El CB Lleida aconsegueix l'ascens a la Lliga Femenina 2

Del 17 al 20 de juny ha tingut lloc la Fase Final cap a LF2 a Alhaurín de la Torre, amb l'Ekke CB Lleida com a representant del Bàsquet Català.

21-06-2021 10:00

El Pabellón de Deportes Blas Infante d'Alhaurín de la Torre (Málaga) ha estat la seu, del 17 al 20 de juny de 2021, de la Fase Final cap a la Lliga Femenina 2 amb la participació del campió de la Copa Catalunya Femenina 2020-21, l'EKKE CB LLEIDA, que accedeix com a 2n classificat de la Fase Interautonòmica de S'Arenal.

La promoció també ha comptat amb la Fundación Asnimo (Balears), el Dobuss Córdoba Basket (Andalusia), l'amfitrió Asisa- CB Alhaurín de la Torre (Andalusia), el Valencia BC (València), el Distrito Olímpico (Madrid), el Universidad Deusto Loiola Indautxu (País Basc) i el Universidad de León BF León (Castella i Lleó) com a clubs participants.

El combinat que entrena Albert Puig ha obtingut un treballat i merescut ascens esportiu a la Lliga Femenina 2, de cara a la propera temporada 2021-22, després de derrotar el Valencia Basket 'B', per un ajustat 63-68, en el decisiu creuament de repesca entre les lleidatanes, terceres del Grup 'B', i les valencianes, quartes al Grup 'A'.

Tots els partits s'han pogut veure en directe per streaming al canal oficial de Youtube de la Federación Andaluza de Baloncesto.

El 1r i 2n de cada grup assoleixen l'ascens directe a LF2. De la mateixa manera, també pugen de categoria els guanyadors de les eliminatòries de repesca, que enfronten el 3r i el 4t classificat de cada grup i es celebraran el diumenge 20 de juny (+ Info / Bases de competició FEB).

CALENDARI DE JOC (+ info)

Grup B / EKKE CB LLEIDA, Distrito Olímpico, Asisa-CB Alhaurín de la Torre i Universidad Deusto Loiola Indautxu

Eliminatòria 3r-4t / EKKE CB LLEIDA i Valencia Basket 'B'

  • Eliminatòria de repesca / Diumenge 20 de juny, a les 13:15h: Valencia Basket 'B' 63 - Ekke CB Lleida 68

Des de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) volem felicitar l'Ekke CB Lleida per aconseguir l'ascens a la Lliga Femenina 2.