Un total de 35 tècnics catalans, inscrits al Curs Superior 2021

La part presencial del Curs d'Entrenador Superior d'enguany es realitzarà del 16 al 25 de juliol a Saragossa.

13-04-2021 10:00

Un total de 35 entrenadores i entrenadors procedents de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) han sigut admesos provisionalment per a realitzar el Curs d'Entrenador Superior (CES) 2021. El llistat complet es pot consultar aquí. Aquest dimarts 13 d'abril comença la part no presencial del curs, que es realitzarà a través d'una aula virtual on-line. La part presencial es realitzarà del 16 al 25 de juliol a Saragossa. Aquest estiu serà especial per al Curs Superior, que celebrarà també la fase presencial del CES Bilbao 2020, ajornada en el seu moment per la pandèmia.

La xifra de 35 persones inscrites des de l'FCBQ és la més alta dels últims anys. La implantació dels cursos a distància de Formació (1r nivell federatiu) i Sènior (2n nivell federatiu) té com a objectiu oferir uns continguts d'excel·lència que proporcionin als entrenadors i les entrenadores un coneixement integral i innovador per a analitzar i explicar els fonaments de l'esport i que els permeti assolir les destreses i les habilitats necessàries per a avaluar i transmetre coneixements en l'àmbit individual i col·lectiu.

El Comitè Tècnic porta temps accentuant la seva oferta telemàtica de formació, una estratègia que ha comptat amb projectes com els e-Clínics FCBQ, les Tecnicàpsules, els BQ Talks o els Des de la banqueta, quatre formats de formació continuada pensats per adaptar els clínics a la situació actual. Totes les xerrades es poden recuperar al canal de You Tube del Comitè Tècnic.