El Curs de Nivell 0 on-line se celebra amb èxit

Els continguts i les tasques que els alumnes van realitzar es van adaptar a un format telemàtic.

04-01-2021 15:59

El Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) va organitzar la setmana passada un curs de Nivell 0. De manera excepcional i per respectar les diferents restriccions sanitàries i de mobilitat relacionades amb la pandèmia, la formació es va celebrar en format on-line.

Els continguts i les tasques que els alumnes van realitzar es van adaptar a les especificitats que una formació on-line requereix. Els professors encarregats d'impartir el curs, que va comptar amb la col·laboració dels docents del Comitè-Escola d'Àrbitres, van ser Olga Vázquez, Lluís Biosca, Mireia Capdevila, Javi Torralba, Pol Velázquez i Òscar de Paula. El curs de Nivell 0 recuperarà en les pròximes edicions, quan la situació ho permeti, el seu format presencial habitual. 

El Comitè Tècnic porta mesos accentuant la seva oferta telemàtica de formació, una estratègia que ha comptat amb projectes com els e-Clínics FCBQ, les Tecnicàpsules, el BQ Talk o el Des de la banqueta, quatre formats de formació continuada pensats per adaptar els clínics a la situació actual. Totes les xerrades es poden recuperar al canal de You Tube del Comitè Tècnic.