La Lliga Catalana EBA es reprèn amb la semifinal entre Mollet i Mataró

Dissabte 24 d'abril, el Josep Mora de Mataró serà l'escenari d'aquesta semifinal. El guanyador s'enfrontarà al Roser a la final de la 39a Lliga Nacional Catalana EBA.

21-04-2021 10:00

Després de la Resolució del Comitè de Competició de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), referent a la Fase Final de la XXXIX Lliga Nacional Catalana EBA, que donava per perdut al F.C. MARTINENC BÀSQUET en el seu partit de quarts de final del 10 d'octubre davant el DM GROUP MOLLET, i que deixava sense efecte la semifinal F.C. MARTINENC BÀSQUET - U.E. MATARÓ GERMANS HOMS de l'11 d'octubre; es va assenyalar nova data per a la 2a semifinal.

Aquest partit es podrà veure en directe per streaming al web basquetcatala.cat o clickant aquí.

Així doncs, la 2a semifinal d'aquesta 39a edició de la Lliga Catalana EBA enfrontarà, dissabte 24 d'abril a les 19h, a DM GROUP MOLLET i U.E. MATARÓ GERMANS HOMS en un partit que es disputarà al Palau d'Esports Josep Mora de Mataró, seu de la fase final de la competició, amb aforament limitat sota invitació.

El guanyador del partit es classificarà per a una final en el mateix escenari maresmenc, diumenge 30 de maig a les 19:30h, amb el PLUS ULTRA SEGUROS ROSER com a primer finalista després de superar a la 1a semifinal celebrada el passat 11 d'octubre al CB VALLS ÒPTIQUES TEIXIDÓ per un 67-61.

L'actual campió de la competició és el CB VIC-UNIVERSITAT DE VIC en superar a la final de l'anterior edició al RECAMBIOS GAUDÍ CB MOLLET per un 78-71.