Aquest Nadal regala Bàsquet!

16-12-2020 12:00

Ja disponibles a labotigadelbasquet.cat les noves samarretes oficials de la Selecció Catalana així com la pilota oficial outdoor talla 5!

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) treu a la llum les noves i espectaculars samarretes oficials de la Selecció Catalana, dissenyades i produïdes per SPALDING, proveïdor oficial de la Federació. Aquesta nova equipació de joc, que es pot personalitzar en número i nom, ja està disponible des del passat dimecres 2 de desembre. Les samarretes de Catalunya així com la pilota oficial outdoor talla 5 personalitzada de l'FCBQ es poden adquirir a través del canal de venda habitual dels productes oficials de l'FCBQ i d'SPALDINGlabotigadelbasquet.cat.

SPALDING elabora la roba esportiva pel personal tècnic, entrenadors i seleccionadors de l'FCBQ, i també pels seus àrbitres i auxiliars de taula. Així mateix, la marca esportiva també proporciona la roba d'entrenament, competició i oci de les Selecciones Catalanes, i la de les diferents activitats federatives. A labotigadelbasquet.cat també s'ofereixen productes d'interès de la marca SPALDING, com promocions outlet, altres serveis online i ofertes puntuals en productes FCBQ.

Notícies Relacionades