Nova oferta de Cursos de Nivell 0 per a entrenadors i entrenadores

El Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol anuncia diferents propostes formatives per a l'estiu.

08-05-2020 12:50

El Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha anunciat una nova convocatòria de cursos de Nivell 0 per a aquest estiu. Les inscripcions ja estan obertes i el preu total del curs és de 270 euros. En el moment de fer la inscripció l'alumne/a ha de fer un pagament de 190 euros, quedant pendents els tallers del Bloc Complementari (80 euros). Un cop aprovat el curs en la seva totalitat es pot rebre llicència federativa per exercir d'entrenador/a d’un equip de categoria PreMinibàsquet fins a un equip de categoria Minibàsquet (inclosa).

La realització d'aquests cursos queda supeditada a l'evolució del covid-19 i a les directrius que en cada moment marquin les autoritats competents. El Comitè Tècnic de l'FCBQ es compromet a seguir les mesures més exigents per garantir la seguretat d'alumnes i professors/es. Uns dies abans de l'inici del curs, les persones inscrites rebran informació detallada amb estrictes protocols de prevenció que seran d'obligat compliment.

L'oferta inicial del mes de juliol, que es completarà durant les properes setmanes amb més seus arreu del territori, inclou quatre modalitats de cursos a Barcelona (intensiu, matins, tardes i nits), dos a Girona (intensiu i tardes) i una a Torelló (tardes). La Representació Territorial de Lleida, per la seva banda, ofertarà un curs durant el mes de setembre.

L'FCBQ va presentar el passat 2 d'abril el seu nou model formatiu, una iniciativa pionera que repensa de manera innovadora el sistema a través del qual els entrenadors i les entrenadores tindran més facilitats per formar-se. El cursos de Formació (1r Nivell Federatiu), que ja està en marxa, i Sènior (2n Nivell Federatiu), que estarà disponible a l'estiu, passen a ser on-line.