Recomanacions inicials per a la tornada a la pràctica del bàsquet professional

Des de diferents associacions mèdiques i de preparadors físics ja es treballa per a una tornada segura a la pràctica del nostre esport d'elit.

29-04-2020 17:00

La coordinadora del programa BQ Salut de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), la Dra. Silvia Treviño, ens fa arribar el document presentat per l'Asociación Española de Médicos de Baloncesto (AEMB) i l'Asociación Española de Preparadores Físicos de Baloncesto (ASEPREB), on es contemplen tot un seguit de recomanacions inicials per a una tornada segura al bàsquet professional, actualment exclusivament Liga ACB, i per més endavant a tota la resta i que s'anirà actualitzant properament.

No obstant, a dia d'avui i fins no haver assolit la Fase 3 de desconfinament i fins que no es rebi el vist i plau per l'inici de la pràctica esportiva per part de les autoritats competents, el nostre bàsquet federatiu no pot plantejar-se encara una tornada a l'activitat.

Tal i com es va anunciar aquest dimarts 28 d'abril, el pla de desescalada progressiva del Govern contempla que els jugadors professionals podran tornar a entrenar, de manera individualitzada i a porta tancada, a partir del proper dilluns 4 de maig. Per tal de poder dur a terme aquestes sessions, aquestes dues associacions recomanen 10 pautes que trobareu a la següent infografia:

- Infografia recomanacions inicials AEMB i ASEPREB

- Asociación Española de Médicos de Baloncesto

- Asociación Española de Preparadores Físicos de Baloncesto

| FCBQ | BQSalut |