Laia Palau, una ambaixadora amb valors, ens parla d'aprendre i millorar

El COMPROMÍS, el TREBALL EN EQUIP, la FAMÍLIA o APRENDRE i MILLORAR, són alguns dels missatges de l'ambaixadora de l'FCBQ i del Bàsquet Català sobre valors.

27-05-2020 10:00

L'ambaixadora de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i del Bàsquet Català, la jugadora internacional catalana Laia Palau, segueix col·laborant amb la Federació i en aquesta ocasió en un projecte relacionat amb l'educació en valors: BQValors.

L'esport no només augmenta el benestar físic, emocional i social de les persones que el practiquen, sinó que també és una eina molt efectiva en l'educació en valors a totes les edats. A través de l'esport, es fomenten valors i habilitats de manera sana i divertida.

En aquest sentit, Laia Palau, caracteritzada pel seu esforç, constància i capacitat de superació, parlarà setmanalment dels valors de l'esport i del bàsquet a través de diferents missatges audiovisuals. El COMPROMÍS va ser el protagonista del primer missatge de l'ambaixadora del Bàsquet Català sobre els #BQValors, passant el relleu al TREBALL EN EQUIP i LA FAMÍLIA, aquest dimecres 27 de maig és el torn d'APRENDRE i MILLORAR.

| BQValors |