Segona setmana dels Clínics de Butxaca FCBQ amb nous ponents

Montse Gallegos i Jordi Fernández seran els protagonistes de les pròximes dues sessions dels Clínics de Butxaca del Comitè Tècnic de l'FCBQ.

03-04-2020 09:00

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ja té ponents per a la segona setmana dels Clínics de Butxaca, una iniciativa del Comitè Tècnic que pretén adaptar la seva Formació Continuada a la situació de confinament que estem vivint aquests dies. Montse Gallegos (dimarts 7 d'abril, 19h) i Jordi Fernández (dijous 9 d'abril, 19.30h) agafaran el relleu. Gallegos, entrenadora ajudant de la Selecció Catalana Cadet Femenina, cap de centre de PDP i preparadora física, donarà 'Idees per a integrar la Preparació Física dins de la pista en categories de formació'; mentre que Fernández, entrenador ajudant dels Denver Nuggets, parlarà sobre 'El treball de millora individial amb jugadors NBA aplicat al nostre bàsquet'.

Dues vegades per setmana, cada dimarts i cada dijous, el Comitè Tècnic programa un clínic on-line de 30 minuts de durada que es pot seguir des de casa a través de l'Instagram Live del Comitè TècnicAquests Clínics de Butxaca s'estructuren de la següent forma. Un entrenador o entrenadora de prestigi realitza una xerrada de 15 o 20 minuts i després els assistents virtuals disposaran de 15 minuts més per realitzar les preguntes o demanar els aclariments que considerin necessaris. Pol Velázquez i Jaume Ponsarnau van ser els primers ponents.

Una vegada finalitzat cada Clínic de Butxaca, el vídeo de la sessió es pot recuperar a través del canal de YouTube del Comitè Tècnic. És precisament en aquesta plataforma on els nens i les nenes del Programa de Detecció i Perfeccionament (PDP) estan tenint la possibilitat de visualitzar un vídeo setmanal amb pràctics exercicis per poder fer des de casa mentre dura el confinament.