Sistema de teletreball FCBQ en prevenció del coronavirus

L'FCBQ implementa el recurs del teletreball del 16 de març i fins el 24 de maig (ambdós inclosos) com a mesura de prevenció del coronavirus SARS-CoV-2.

01-05-2020 19:30

A fi de prevenir la salut de tots els treballadors de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i tot el col·lectiu del Bàsquet Català, i assumint les recomanacions emeses pel Ministeri de Treball i Economia Social en relació al coronavirus, US COMUNIQUEM que aquesta Federació ha decidit intensificar el sistema de teletreball per part dels seus professionals durant els propers dies, i així poder garantir el servei als nostres clubs afiliats.

En aquest sentit, des del dilluns 16 de març i fins diumenge 24 de maig (ambdós inclosos), l'FCBQ només prestarà atenció al públic mitjançant els nostres telèfons i correus electrònics corporatius que funcionaran durant els nostres horaris d'atenció al públic, mantenint-se operatius però tots els nostres serveis administratius. Es demana a tots els clubs i entitats afiliades així com a tots els federats que evitin els desplaçaments i prioritzin la comunicació amb la nostra Federació per aquestes vies de contacte. 

L'FCBQ posarà especial atenció a l'evolució de l'actual situació sanitària, i qualsevol mesura al respecte serà comunicada immediatament.

Lamentem les molèsties que aquestes accions us puguin ocasionar, us agraïm per endavant la vostra comprensió i col·laboració, i restem a la vostra disposició per qualsevol dubte o aclariment al respecte.

| FCBQ |