La Capitalitat del Bàsquet Femení 2020 al Zona UFEC d'Esport3

El programa Zona UFEC d'Esport3 emet un reportatge de la recent presentació de Malgrat de Mar com a Capitalitat del Bàsquet Femení 2020 agafant el relleu d'Igualada.

12-02-2020 09:00

El canal d'esports de Televisió de Catalunya, Esport3, va emetre aquest dimarts 12 de febrer i dins el programa Zona UFEC de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, un reportatge de l'acte de traspàs d'aquesta Capitalitat del Bàsquet Femení celebrat el passat dijous 6 de febrer. Malgrat de Mar serà la quarta Capitalitat del Bàsquet Femení, un projecte impulsat fa tres temporades per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) amb la intenció i objectiu final de potenciar el paper de la dona dins el nostre esport i en el marc d'una localitat, al llarg de tot un any.

La ciutat maresmenca agafa el relleu, durant tot l'any 2020, d'Igualada com a Capitalitat del Bàsquet Femení i ho va celebrar amb una jornada que es va iniciar amb una activitat de bàsquet al carrer protagonitzada per nenes i nens de les diferents escoles de la localitat i de l'Agrupació Esportiva Clubs Alt Maresme (AECAM). Posteriorment es va celebrar l'acte oficial de traspàs i la presentació d'un ampli programa d'activitats de Malgrat de Mar com a Capitalitat del Bàsquet Femení 2020.

Sant Feliu de Llobregat va ser l'aposta de la Federació per ser la primera Capitalitat del Bàsquet Femení de la història l'any 2017, mentre que Girona ho va ser durant tot l'any 2018 i Igualada ho ha estat aquest darrer any 2019.