3a sessió presencial de l'Escola de Directius de Clubs (EDIC)

La 3a càpsula de l'EDIC sobre generació de nous ingressos i recursos va finalitzar divendres 31 de gener amb la respectiva sessió presencial.

01-02-2020 10:00

L'Escola de Directius de Clubs (EDIC) és un projecte de formació adreçada als directius i directives dels nostres clubs i entitats afiliades creat per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) de la mà d'Euncet i Secretaria General de l'Esport.

La 3a càpsula de l'EDIC va arrencar el 13 de gener amb una formació sobre 'Generació de nous ingressos i recursos' que es va tancar el passat divendres 31 de gener amb una sessió presencial impartida per Dani Llurba sobre el pla de màrqueting i comercial, els tipus de patrocini i de patrocinadors, o l'activació del patrocini entre altres.

Pel que fa a la següent càpsula sobre 'Recursos Humans d'un club esportiu', aquesta es posarà en marxa aquest 3 de febrer i tractarà temes com el els tipus de treballadors i voluntaris, l'aplicació de la llei 3/2008 de professionals de l'esport, contractació laboral i no laboral, gestió de voluntaris i prevenció de riscos laborals. Les inscripcions per aquesta càpsula, que impartirà Manuel Estepa i Josep Lluís Samper i que tindrà lloc del 3 al 21 de febrer, ja estan obertes. La sessió presencial d'aquesta 4a càpsula serà divendres 21 de febrer.

L'Escola de Directius de Clubs en sis punts:

  1. Es tracta d'una formació específicament pensada pels directius i directives de clubs afiliats a l'FCBQ, preferentment.

  2. L'objectiu és identificar els elements bàsics de gestió i organització del bàsquet de manera que sigui útil i aplicable als nostres clubs, independentment de la seva dimensió.

  3. La formació s'impartirà mitjançant càpsules independents, i constarà de dues parts: una semi presencial (e-learning) i una presencial (classe magistral-cas pràctic d'èxit).

  4. Els continguts d'aquestes càpsules aniran des de la Direcció i lideratge d'un club esportiu fins als Clubs 2.0, passant per temes financers, de generació de nous recursos, de recursos humans, de l'organització i gestió d'esdeveniments, el coneixement més profund i la relació dels clubs amb l'FCBQ, els recursos jurídics i administratius, i el paper de les administracions públiques.

  5. Es comptarà amb un professorat de prestigi en l'àmbit de la gestió esportiva.

  6. El preu de la formació serà de 30€/càpsula (sotmesa a subvenció per part de l'FCBQ a final de temporada).

Contacte EDIC:

- Inscripcions: https://inscripcions.escoladirectiusclub.cat
- Web: www.escoladirectiusclub.cat
- Més informació: info@escoladirectiusclub.cat

| FCBQ | EDIC |