Neix l'Escola de Directius de Clubs (EDIC)

EDIC és un projecte de formació adreçada als directius i directives dels nostres clubs i entitats afiliades.

21-10-2019 09:00

De la mà d'Euncet i Secretaria General de l'Esport, des de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) es crea un projecte anomenat EDIC (Escola de Directius de Clubs). Sumant sinèrgies, les tres entitats pretenen ofertar una formació adreçada als directius i directives dels nostres clubs i entitats afiliades que es pugui cursar en funció i segons les necessitats individuals i personalitzades de cada interessat. L'EDIC s'inclou dins el Pla de Formació del Pla Estratègic de l'FCBQ aprovat el mes de març de 2019 i posat en marxa el mes de setembre del mateix any.

L'Escola de Directius de Clubs en sis punts:

  1. Es tracta d'una formació específicament pensada pels directius i directives de clubs afiliats a l'FCBQ, preferentment.

  2. L'objectiu és identificar els elements bàsics de gestió i organització del bàsquet de manera que sigui útil i aplicable als nostres clubs, independentment de la seva dimensió.

  3. La formació s'impartirà mitjançant càpsules independents, i constarà de dues parts: una semi presencial (e-learning) i una presencial (classe magistral-cas pràctic d'èxit).

  4. Els continguts d'aquestes càpsules aniran des de la Direcció i lideratge d'un club esportiu fins als Clubs 2.0, passant per temes financers, de generació de nous recursos, de recursos humans, de l'organització i gestió d'esdeveniments, el coneixement més profund i la relació dels clubs amb l'FCBQ, els recursos jurídics i administratius, i el paper de les administracions públiques.

  5. Es comptarà amb un professorat de prestigi en l'àmbit de la gestió esportiva.

  6. El preu de la formació serà de 30€/càpsula (sotmesa a subvenció per part de l'FCBQ a final de temporada).

Contacte EDIC:

- Inscripcions: https://inscripcions.escoladirectiusclub.cat
- Web: www.escoladirectiusclub.cat
- Més informació: info@escoladirectiusclub.cat

| FCBQ | EDIC |