Neix l'Escola de Directius de Clubs (EDIC)

EDIC és un projecte de formació adreçada als directius i directives dels nostres clubs i entitats afiliades.

21-10-2019 09:00

De la mà d'Euncet i Secretaria General de l'Esport, des de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) es crea un projecte anomenat EDIC (Escola de Directius de Clubs). Sumant sinèrgies, les tres entitats pretenen ofertar una formació adreçada als directius i directives dels nostres clubs i entitats afiliades que es pugui cursar en funció i segons les necessitats individuals i personalitzades de cada interessat. L'EDIC s'inclou dins el Pla de Formació del Pla Estratègic de l'FCBQ aprovat el mes de març de 2019 i posat en marxa el mes de setembre del mateix any.

Aquest curs 2020-21 rebrà també l'impuls de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC).

L'Escola de Directius de Clubs en sis punts:

  1. Es tracta d'una formació específicament pensada pels directius i directives de clubs afiliats a l'FCBQ, preferentment.

  2. L'objectiu és identificar els elements bàsics de gestió i organització del bàsquet de manera que sigui útil i aplicable als nostres clubs, independentment de la seva dimensió.

  3. La formació s'impartirà mitjançant càpsules independents, i constarà de dues parts: una semi presencial (e-learning) i una presencial (classe magistral-cas pràctic d'èxit).

  4. Els continguts d'aquestes càpsules aniran des de la gestió econòmica i el control financer, a l'organització d'esdeveniments esportius, passant a tractar tècniques de negociació, comunicació interna i lideratge, recursos humans o jurídics i administratius.

  5. Es comptarà amb un professorat de prestigi en l'àmbit de la gestió esportiva.

  6. El preu de la formació serà de 35€ per càpsula.

Contacte EDIC:

- Inscripcions: https://inscripcions.escoladirectiusclub.cat
- Web: www.escoladirectiusclub.cat
- Més informació: info@escoladirectiusclub.cat

| FCBQ | EDIC |