Granollers acull l'ALLSTAR 2020 de Copa Catalunya

El Pavelló del CB Granollers escenari, dissabte 25 i diumenge 26 de gener, de la 4a edició de l'ALLSTAR masculí i femení de la Copa Catalunya.

20-01-2020 10:20

L'ALLSTAR 2020 de la competició de màxim nivell en categoria sènior organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), la Copa Catalunya, s'ha presentat oficialment aquest dilluns 20 de gener. L'ALLSTAR 2020 de Copa Catalunya arriba a la seva quarta edició i enguany ho farà disputant-se en el Pavelló del CB Granollers, el cap de setmana del 25 i 26 de gener, organitzat per Federació Catalana de Basquetbol amb el suport de La Xarxa de Comunicació Local, la col·laboració de l'Ajuntament de Granollers i el CB Granollers i el recolzament de la Diputació de Barcelona.

La presentació d'aquesta festa de la Copa Catalunya ha comptat amb la presència de Josep Mayoral, Alcalde de Granollers; Gerard Figueras, Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física; Ferran Aril, President de la Federació Catalana de Basquetbol; i Joan Nadal, president del CB Granollers; així com també participants d'aquest ALLSTAR com seran les jugadores Marta Guerrero (Unilever Viladecans BF) i Carla Pérez (Promoviatges - CBF Cerdanyola), els jugadors Alex López (CB Santa Coloma) i Pol Rodríguez (Centre Catòlic L'H A) o els entrenadors Enric González (Unilever Viladecans BF), Toni Sáez (Snatt's Femení Sant Adrià B) i David Muñoz (AESE A) entre d'altres.

L'històric Pavelló CB Granollers, inaugurat l'any 1986 durant l'etapa del club a la lliga ACB, i que durant la present temporada estrena nou parquet, serà l'escenari d'aquesta festa de la Copa Catalunya oberta a tothom (entrada gratuïta tot descarregant-la clickant aquí) i es televisarà en directe per La Xarxa, les televisions locals (veure llistat) i per streaming a través de la plataforma XALA!. L'esdeveniment s'emmarca dins l'acord de col·laboració entre La Xarxa Audiovisual Local i l'FCBQ per tal de potenciar la Copa Catalunya.

- Descarregar invitació ALLSTAR 2020


Com a les darreres edicions, l'ALLSTAR de Copa Catalunya mantindrà el mateix funcionament i es dividirà en dos dies: dissabte 25 de gener a les 18h es disputarà l'ALLSTAR masculí que, a banda del partit de les estrelles, comptarà amb el tradicional concurs d'esmaixades amb els exjugadors professionals Joan Creus i Òscar Cervantes, el periodista Julián Felipo, i el vigent campió del concurs, Guillem Sánchez, com a jurat. I a partir de les 18h del diumenge 26 serà el torn de l'ALLSTAR femení amb un matx entre les millors jugadores de la competició i un concurs de triples. Els entrenadors de la categoria han estat, un any més, els encarregats d'escollir els jugadors i les jugadores més destacats de la categoria així com també el cos tècnic que participaran en aquest espectacle.

Cornellà de Llobregat i el seu Parc Esportiu Llobregat va ser l'aposta de la Federació i La Xarxa per ser la primera seu de l'ALLSTAR de Copa Catalunya l'any 2017, mentre que el Pavelló Nord de Sabadell va agafar el relleu l'any següent, el 2018. L'ALLSTAR es va acabar de consolidar la temporada passada amb el Nou Congost de Manresa com a escenari principal de l'edició de 2019.

ALLSTAR 2020 Copa Catalunya Femenina:

Conferència NORD

Conferència SUD

Concurs triples

 

ALLSTAR 2020 Copa Catalunya Masculina:

Grup 1

Grup 2

Concurs esmaixades

 

Exhibició 3x3

Dins les activitats de l'ALLSTAR, també es jugarà una exhibició de 3x3 després de la disputa dels partits ALLSTAR a Granollers, tant en categoria masculina (dissabte) com en femenina (diumenge). Prèviament a l'inici dels concursos d'esmaixades i de triples, el Circuit 3x3 FCBQ estarà present a l'esdeveniment amb un immillorable aparador que comptarà amb els millors jugadors i jugadores del Circuit.

El públic assistent podrà veure en directe l'exhibició de la nova disciplina olímpica amb un partit que implicarà els jugadors més destacats del rànquing estatal, tant en masculí (dissabte) com en femení (diumenge). La diversió del 3x3 ve causada per l'alt ritme que poden imprimir els 3 jugadors que conformen l'equip a pista, en 10 minuts i amb possessions de 12 segons, que asseguren dinamisme i rapidesa a les accions de joc. A l'estiu ja podrem veure aquesta disciplina dins dels programa olímpic a Tokyo2020. Mentrestant, a casa nostra ja es pot gaudir d'aquesta creixent modalitat participant en la 3a edició del Circuit 3x3 FCBQ que organitza la Federació Catalana de Basquetbol.

Fòrum Albert Gasulla

Així mateix i en aquest gran cap de setmana de bàsquet, també se celebrarà el 6è Fòrum Albert Gasulla organitzat per la Fundació del Bàsquet Català (FBC) i l'Associació Catalana d'Entrenadors de Basquetbol (ACEB). Serà diumenge 26 de gener a les 9:45h en el mateix Pavelló del CB Granollers amb una activitat que anirà a càrrec de Ricard Casas, entrenador ajudant del Barça de la Lliga ACB, tot impartint un clínic sobre contraatac de formació/competició (més informació i inscripcions).

- Inscripcions 6è Fòrum Albert Gasulla a càrrec de Ricard Casas