L'ALLSTAR 2020 de Granollers ja coneix els seus participants

El Pavelló CB Granollers de Granollers serà l'escenari, el 25 i 26 de gener de 2020, de la 4a edició de l'ALLSTAR masculí i femení de la Copa Catalunya.

18-12-2019 14:00

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) organitzarà, amb el suport de La Xarxa de Comunicació Local, la col·laboració del CB Granollers i de l'Ajuntament de Granollers i el recolzament de la Diputació de Barcelona, l'ALLSTAR de Copa Catalunya. En aquesta quarta edició, el Pavelló CB Granollers de la capital del Vallès Oriental serà l'escenari d'aquesta festa que ja té els seus participants confirmats.

L'ALLSTAR 2020 de Copa Catalunya es disputarà el cap de setmana del dissabte 25 i diumenge 26 de gener de 2020 i mantindrà el funcionament de les darreres edicions. Els entrenadors de la categoria han estat, un any més, els encarregats d'escollir els jugadors i les jugadores més destacats de la categoria així com també el cos tècnic que participaran en aquest espectacle.

Dissabte 25 a partir de les 18h es disputarà l'ALLSTAR masculí que, a banda del partit de les estrelles, comptarà amb el tradicional concurs d'esmaixades; mentre que a les 18h del diumenge 26 serà el torn de l'ALLSTAR femení amb un matx entre les millors jugadores de la competició i un concurs de triples.

- Descarregar invitació ALLSTAR 2020


 

ALLSTAR 2020 Copa Catalunya Femenina:

Conferència SUD / vermell

- Conferència NORD / blau

- Concurs triples

 

ALLSTAR 2020 Copa Catalunya Masculina:


- Grup 1 / vermell

- Grup 2 / blau

- Concurs esmaixades


Un any més, aquesta festa del Bàsquet Català i de la Copa Catalunya es televisarà a través de LA XARXA, en directe a les televisions locals i per streaming a través de la plataforma XALA!.