2a càpsula EDIC / Gestió i Control Economicofinancer

Inscripcions obertes per la 2a càpsula de l'Escola de Directius de Clubs (EDIC) sobre la Gestió i el Control Economicofinancer (25/11-13/12).

11-11-2019 10:50

L'Escola de Directius de Clubs (EDIC) és un projecte de formació adreçada als directius i directives dels nostres clubs i entitats afiliades creat per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) de la mà d'Euncet i Secretaria General de l'Esport.

En aquesta 2a càpsula formativa sobre 'Gestió i control economicofinancer' es tractarà la direcció estratègica i com portar el timó d'un club (projecció, viabilitat, gestió i control), així com analitzar i millorar els estats financers i com abordar la fiscalitat en aquests casos. Les inscripcions per aquesta càpsula, que impartirà Noelia Hurtado i Rubèn Celada i tindrà lloc del 25 de novembre al 13 de desembre, ja estan obertes fins el proper 24 de novembre. 

L'Escola de Directius de Clubs en sis punts:

  1. Es tracta d'una formació específicament pensada pels directius i directives de clubs afiliats a l'FCBQ, preferentment.

  2. L'objectiu és identificar els elements bàsics de gestió i organització del bàsquet de manera que sigui útil i aplicable als nostres clubs, independentment de la seva dimensió.

  3. La formació s'impartirà mitjançant càpsules independents, i constarà de dues parts: una semi presencial (e-learning) i una presencial (classe magistral-cas pràctic d'èxit).

  4. Els continguts d'aquestes càpsules aniran des de la Direcció i lideratge d'un club esportiu fins als Clubs 2.0, passant per temes financers, de generació de nous recursos, de recursos humans, de l'organització i gestió d'esdeveniments, el coneixement més profund i la relació dels clubs amb l'FCBQ, els recursos jurídics i administratius, i el paper de les administracions públiques.

  5. Es comptarà amb un professorat de prestigi en l'àmbit de la gestió esportiva.

  6. El preu de la formació serà de 30€/càpsula (sotmesa a subvenció per part de l'FCBQ a final de temporada).

Contacte EDIC:

- Inscripcions: https://inscripcions.escoladirectiusclub.cat
- Web: www.escoladirectiusclub.cat
- Més informació: info@escoladirectiusclub.cat

| FCBQ | EDIC |