Mundo Deportivo oferirà un seguiment especial del Circuit 3x3 FCBQ

Acord entre Mundo Deportivo i Federació Catalana de Basquetbol per la cobertura informativa del 3r Circuit 3x3 FCBQ.

05-11-2019 13:45

Mundo Deportivo realitzarà un seguiment especial del Circuit 3x3 FCBQ, un projecte obert a tothom i en fase de creixement continuat, impulsat per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i que té com a objectiu potenciar, promocionar i consolidar el 3x3 com a modalitat formativa, educativa, lúdica, competitiva i integradora del bàsquet, per a totes les edats. El circuit arriba enguany a la seva tercera edició amb noves seus, més pistes i novetats com el seguiment informatiu que oferirà Mundo Deportivo en un any, també, on el 3x3 serà disciplina Olímpica a Tokyo 2020.

El director de Mundo Deportivo, Santi Nolla, i el President de la Federació Catalana de Basquetbol, Ferran Aril, han signat aquest acord per un seguimient informatiu especial del Circuit 3x3 FCBQ. Les pàgines de l'edició paper i també el web de Mundo Deportivo recolliran les històries més interessants que generi la competició, així com un seguiment periòdic d'un circuit que enguany arriba a la seva 3a edició. Així mateix, la imatge de Mundo Deportivo estarà present a les pistes de joc.

El 3r Circuit 3x3 FCBQ es presentarà oficialment la propera setmana en un acte on es donaran més detalls d'aquesta nova edició, i en la que també es presentarà una nova imatge.