Reunió Comissió Executiva FEB i presidents federacions territorials

Aquest dimecres 30 s'ha reunit a Barcelona la Comissió Executiva de la FEB així com els presidents de les diferents federacions autonòmiques.

30-10-2019 20:45

Barcelona escenari, aquest dimecres 30 d'octubre, de diferents reunions que han comptat amb la presència i participació de representants de la Federación Española de Baloncesto (FEB), encapçalada pel seu president Jorge Garbajosa, i dels presidents de les diferents federacions autonòmiques de bàsquet amb Ferran Aril, president de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), com a amfitrió.

La jornada arrencava al matí amb una sessió de treball entre federacions espanyola i catalana en relació als projectes que lideren conjuntament i altres iniciatives previstes a curt, mig i llarg termini; prèvia a la reunió de la Comissió Executiva de la FEB celebrada a l'Hotel Balmes de la capital catalana.

A la tarda arribava el torn de la trobada dels presidents de les federacions autonòmiques de bàsquet amb els representants de la FEB i el posterior lliurament de l'ensenya d'or per part de la Federación Española de Baloncesto a l'expresident de l'FCBQ, Joan Fa.

Els presidents autonòmics i membres de la federació espanyola finalitzaven el dia visitant les instal·lacions de la Federació Catalana de Basquetbol a Barcelona amb el president Ferran Aril al capdavant acompanyat dels diferents vicepresidents de l'FCBQ i amb l'assistència també del regidor d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona i Diputat Delegat d'Esports de la Diputació de Barcelona, David Escudé.

| FCBQ |