Queralt Casas i Isaac Fernández, recents campions d'Europa, rebuts per l'FCBQ

Jugadora i entrenador han estat guardonats amb el trofeu especial de l'FCBQ com a campions d'Europa amb la selecció espanyola a l'Eurobasket 2019.

12-07-2019 09:00

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha rebut la visita, aquest dijous 11 de juliol, de la jugadora Queralt Casas, juntament amb l'entrenador Isaac Fernández, quatre dies després de penjar-se la medalla d'or amb la selecció espanyola a l'Eurobasket 2019.

La jugadora i tècnic català han estat rebuts pel nou President de l'FCBQ, Ferran Aril, així com pel Secretari i Gerent de la Federació i han pogut establir una conversa amb els dirigents de la Federació Catalana de Basquetbol. Aprofitant la seva visita, Queralt Casas com Isaac Fernández han estat guardonats amb aquesta menció especial de l'FCBQ com a campions d'Europa 2019.

El combinat espanyol, dirigit pel seleccionador Lucas Mondelo i amb Isaac Fernández com a tècnic ajudant, va revalidar el títol continental i es va proclamar campiona d'Europa per quarta vegada (1993, 2013, 2017 i 2019), totes després de superar a França en les respectives finals.

En els propers dies, l'FCBQ també rebrà a la resta de l'expedició catalana en aquest Eurobasket, encapçalada per l'entrenador Lucas Mondelo, i les jugadores Laia Palau, Sílvia Domínguez, Anna Cruz, Marta Xargay i Andrea Vilaró.

| FCBQ |