Divertida i emotiva Festa del Bàsquet Català 2019 a la Sala Luz de Gas

L'actor català David Olivares va presentar una Festa del Bàsquet Català 2019 que aquest dissabte 6 de juliol va omplir la Sala Luz de Gas de Barcelona.

08-07-2019 10:00

Els clubs i equips que han assolit un ascens de categoria i/o títol van ser guardonats a la Festa del Bàsquet Català 2019 celebrada amb èxit aquest passat dissabte 6 de juliol i presentada aquest any per l'actor català David Olivares.

Durant la festa també es van lliurar diferents reconeixements especials a jugadors, àrbitres i tècnics, corresponents a la ja temporada 2018-19 així com també es van guardonar a diferents directius, ex directius i col·laboradors de les nostres entitats amb les tradicionals medalles d'argent en reconeixement a la seva tasca desenvolupada en pro del bàsquet.

La Festa del Bàsquet Català 2019 va cloure amb un emotiu homenatge a Joan Fa, President de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), en un dels seus darrers actes al capdavant de la federació, amb la presència sorpresa de diferents autoritats i familiars (veure vídeo homenatge).

- GUARDONATS Festa del Bàsquet Català 2019
- FOTOGRAFIES Festa del Bàsquet Català 2019

 

La sala barcelonina Luz de Gas va tornar a acollir una Festa del Bàsquet Català després de ser-ne escenari anteriorment en les edicions de 2016 i 2017. Enguany, l'actor David Olivares va ser l'encarregat de conduir-la. L'actor català és conegut per les seves destacades imitacions al programa de sàtira política 'Polònia' de Televisió de Catalunya, així com també en el 'Crackòvia' de sàtira esportiva. Allà s'ha posat en la pell de Tomàs Molina, Jordi Hereu, Josep Borrell, Jordi Robirosa o Xavi Torres entre molts altres.