La Delegació de les Comarques Centrals celebra la seva 1a Trobada de Clubs

L'Ateneu les Bases de Manresa va acollir la 1a Trobada de Clubs de la Delegació de les Comarques Centrals de la Federació Catalana de Basquetbol.

29-09-2018 14:00

Aquesta 1a Trobada de Clubs organitzada dissabte 29 de setembre al migdia per la Delegació de les Comarques Centrals de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) a l'Ateneu Les Bases de Manresa, ha comptat amb la presència de presidents i directors tècnics de clubs i entitats de les Comarques Centrals.

Durant l'acte, que també ha comptat amb l'assistència del regidor d'esports de l'Ajuntament de Manresa, Jordi Serracanta, així com també dels vicepresidents de l'FCBQ, Ferran Aril i Enric Prats, juntament amb el Delegat de les Comarques Centrals de l'FCBQ, Fernando Peñarrubia; s'han donat a conèixer l'estructura i funcionament de la Delegació així com les seves instal·lacions a l'Ateneu Les Bases.

En aquesta 1a Trobada de Clubs també s'ha guardonat a tres persones per la seva tasca i col·laboració amb la Delegació, Teresa Basullas, Joan Puig i Toni Valderrama. La trobada ha finalitzat amb una divertida actuació a càrrec de Toni Foncuberta (Risofonku - risoteràpia & ioga del riure).

De manera paral·lela a l'acte i durant tot el matí s'ha celebrat també la primera trobada de la temporada d'Escoles de Bàsquet de les Comarques Centrals, una nova jornada educativa i participativa. Nens i nenes de les Escoles de Bàsquet del CB ARTÉS, CB MANRESA 2015, CASTELLET, CB SOLSONA, CB SANTPEDOR, SALLE, PAIDOS SANT FRUITÓS, ESCOLA JOVIAT o CB PUIG-REIG han participat en una trobada amb l'objectiu de tornar a repetir experiències com aquesta i que els valors del nostre esport els acabin enganxant.

- GALERIA FOTOGRÀFICA

- REPORTATGE