Bona rebuda de la 4a Jornada de Salut i Bàsquet

La darrera Jornada de Salut i Bàsquet organitzada el passat dissabte 28 d'abril a la Clínica Corachan de Barcelona va ser de nou tot un èxit.

02-05-2018 12:26

Molt bona rebuda de la de la 4a Jornada de Salut i Bàsquet organitzada per BQSalut, l'Àrea de Salut de la Federació Catalana de Basquetbol, a la Clínica Corachan de Barcelona. 

La jornada es va desenvolupar durant el matí del passat dissabte 28 d'abril a l'Auditori de la Clínica Corachan de Barcelona i va comptar amb interessants xerrades, taules rodones i tallers formatius sobre Salut i Bàsquet a càrrec de professionals i especialistes en medicina de l'esport com el Dr. Joan Minguell Dr. Joan Pijoan de la Unitat de Genoll de Clínica Corachan; el Dr. Daniel Castillo, Metge de l'Esport del Consell Català de l'Esport; el Dr. Joan Vilaseca, Metge de l'Esport; o el Dr. Daniel Castillo, Metge de l'Esport del Consell Català de l'Esport; juntament amb altres especialistes, fisioterapeutes, readaptadors i preparadors físic de renom.

Durant la jornada també es va organitzar un taller monogràfic de genoll, acompanyat d'un altre pràctic sobre readaptació esportiva, així com dues taules rodones: una sobre 'Gestió física i emocional de les lesions de llarga durada', i una altra sobre 'Detecció i prevenció de lesions de l'FCBQ'. Així mateix, els inscrits també van poder participar en xerrades sobre traumatismes facials, el futur genètic en la prevenció de lesions o el bàsquet adaptat i salut.

BQSalut ofereix serveis als clubs i entitats adherides relacionats amb la formació i prevenció de lesions (detecció, prevenció i tractament), tot intentant fer front a la l'alta sinistralitat registrada durant les darreres temporades en el nostre esport. Aquesta Àrea de Salut de l'FCBQ compta amb la col·laboració externa de la Dra. Sílvia Treviño, metge especialista en medicina de l'esport. Trobareu més informació de BQSalut clickant aquí.