Sabadell escenari de l'ALLSTAR 2018 de la Copa Catalunya

El Pavelló Nord de Sabadell va acollir, aquest dimarts 23 de gener al matí, de la presentació oficial de l'ALLSTAR tant masculí com femení de la Copa Catalunya, la competició de màxim nivell en categoria sènior organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ).

23-01-2018 10:00

Presentació ALLSTAR 2018 Copa Catalunya

La segona edició d'aquest ALLSTAR tindrà lloc el cap de setmana del 27 i 28 de gener del 2018, al mateix Pavelló Nord de Sabadell, i serà televisat en directe per La Xarxa Televisions (159 de Movistar +), les televisions de proximitat i en streaming a www.laxarxa.com. L'ALLSTAR s'emmarca dins l'acord de col·laboració entre La Xarxa Audiovisual Local i l'FCBQ per tal de potenciar la Copa Catalunya.

L'esdeveniment també comptarà amb el suport de l'Ajuntament de Sabadell, la Secretaria General de l'Esport i Spalding; així com també amb la col·laboració de les 7 entitats de bàsquet de la ciutat: CE Escola del Carme Sabadell, CE Escola Pia Sabadell, CE Sant Nicolau, CN Sabadell, Creu Alta-Sabadell Bàsquet, Sabadell Sud CB i Global Basket.

La presentació d'aquesta festa de la Copa Catalunya ha comptat amb la presència de Maties Serracant, Alcalde de Sabadell; Santi Siquier, representant territorial a Barcelona del Consell Català de l'Esport; Joan Fa, President de la Federació Catalana de Basquetbol; Francesc Pena, Conseller Delegat de La Xarxa de Comunicació Local; Marisol Martínez, Regidora d'Esports i Tinent d'Alcaldia de Promoció de la Ciutat i Innovació; i Jordi Vallhonrat, com a representant de 'Sabadell Viu Bàsquet', que agrupa als 7 clubs de bàsquet de Sabadell. No han faltat a l'acte participants d'aquest ALLSTAR com seran els jugadors Eloi Galofré (CB Salou), Blanca Garcia (CBF Cerdanyola), Marta Guerrero (BF Viladecans) o Robert Cosialls (UE Sant Cugat), així com tampoc entrenadors de la competició com Toni Pallé (Basket Almeda), Ivan Faure (CEJ L'Hospitalet), Òscar Navarro (CB Esparreguera) o Carlos Espona (SESE), entre d'altres.

L'ALLSTAR 2018 de Copa Catalunya es dividirà en dos dies: dissabte 27 de gener a les 18h pel masculí diumenge 28 de gener a les 18h per la cita femenina. Ambdós dies s'organitzarà un partit entre les seleccions del Grup 1 i del Grup 2 de cada competició, amb conjunts formats per jugadors de cadascun dels equips de la lliga, escollits en base a una votació realitzada pels diferents entrenadors de la competició durant el passat mes de desembre. Pel que fa al cos tècnic de cada selecció, aquest estarà configurat pels entrenadors dels primer, segon i tercer equips classificats al final de la darrera jornada de l'any, a data del 16 i 17 de desembre:

- Participants ALLSTAR masculí

- Participants ALLSTAR femení

Així mateix i després dels dos partits, també es celebrarà un concurs d'esmaixades de categoria masculina i un concurs de triples femenina, en base també a una votació realitzada pels diferents entrenadors del campionat; així com també d'altres activitats paral·leles com actuacions a càrrec de Soul Dance Center i Anfisa, cheerleading amb Thunders Barcelona, espectacles del Circ Classic Raluy, concursos entre el públic assistent, entre moltes altres sorpreses:

- Participants concurs ALLSTAR masculí

- Participants concurs ALLSTAR femení

L'entrada per aquest esdeveniment serà gratuïta tot descarregant la invitació que es pot trobar al web entrades.basquetcatala.cat (recordeu omplir correctament tots els camps del formulari):

- Descarregar entrada ALLSTAR

Durant tot el cap de setmana, el Pavelló Nord de Sabadell també acollirà de forma paral·lela un ALLSTAR Júnior amb una selecció de jugadors i jugadores de tots els clubs de bàsquet de la ciutat (CE Escola del Carme Sabadell, CE Escola Pia Sabadell, CE Sant Nicolau, CN Sabadell, Creu Alta-Sabadell Bàsquet i Sabadell Sud CB).

- Partit ALLSTAR Júnior masculí (dissabte, 16h)

- Partit ALLSTAR Júnior femení (diumenge, 16h)

Així mateix i en aquest gran cap de setmana de bàsquet, també es celebrarà la 4a edició del Fòrum Albert Gasulla amb dos clínics: un a càrrec del preparador físic Toni Caparrós sobre 'Preparació física per a etapes de formació' (10h), i un altre sobre 'Dinamismes per a generar activitat defensiva' (11:45h) amb l'entrenador Fabián Téllez durant el matí del diumenge 28. També tindrà protagonisme en aquest ALLSTAR 2018 el bàsquet en cadira de rodes amb un partit de bàsquet inclusiu a les 17h del dissabte com de diumenge amb la participació del club GlobalBasket.

- Més informació i inscripcions 4t Fòrum Albert Gasulla (diumenge, 10h)

El programa 'Bàsquet en joc', que cada setmana a les 18h emet en directe un partit de Copa Catalunya, viurà un cap de setmana especial amb l'ALLSTAR. Com sempre, la retransmissió estarà conduïda pel periodista de Televisió Badalona, Xavi Ballesteros, acompanyat de diversos comentaristes, especialistes del món del bàsquet, entrenadors, exentrenadors, jugadors i exjugadors, que comentaran tot el que vagi succeint al parquet del Pavelló Nord de Sabadell.

Presentació ALLSTAR 2018 Copa Catalunya

Fotos: Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ)