Torna la Jugada Flash, la iniciativa de difusió del criteri arbitral

El Comitè i l'Escola d'Àrbitres de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) continua aquesta temporada amb la iniciativa encaminada a aclarir i difondre el criteri arbitral que s'aplica a les competicions organitzades per l'FCBQ.

15-11-2017 12:00

La 'Jugada Flash' és una activitat del Comitè i l'Escola d'Àrbitres de l'FCBQ dirigida a tots els àmbits del basquetbol: jugadors, entrenadors, àrbitres, auxiliars de taula i aficionats.

Cada dijous es seguirà presentant un vídeo d'una jugada que pugui presentar certs dubtes i es donaran 6 dies per a que els interessats puguin fer arribar les seves respostes. Tot seguit es publicarà el comentari de la jugada i s'avaluaran els resultats. 

L'accés a la jugada setmanal es realitzarà des de la pàgina principal de www.basquetcatala.cat tot clicant el banner de 'Jugada Flash' o a través de les xarxes socials de la Federació.

Des de la Federació Catalana de Basquetbol s'anima a tothom a participar a la 'Jugada Flash', una activitat pensada per fer més comprensible el criteri arbitral i conèixer millor el basquetbol i les seves regles.

D'entre els participants que més preguntes encertin un mínim de 5 jugades durant la present edició es sortejaran 5 obsequis (1 pel grup de jugadors, 1 pel grup d'entradors, 1 pel grup d'àrbitres, 1 pel grup d'auxiliars de taula i 1 per a aficionats). Per aquest motiu és important que cada participant indiqui el seu nom complet i que aquest sempre s'introdueixi de la mateixa manera.

| Àrbitres |