CADÍ LA SEU i SPAR CITYLIFT GIRONA protagonistes de la FINAL de la Lliga Catalana Femenina d'aquest diumenge 24 de setembre a Reus

El Pavelló Olímpic Municipal de Reus serà l'escenari de la XXIX Lliga Nacional Catalana Femenina d'aquest proper diumenge 24 de setembre amb la final entre CADÍ LA SEU i SPAR CITYLIFT GIRONA.

19-09-2017 10:00

XXIX LLIGA NACIONAL CATALANA FEMENINA

El CADÍ LA SEU i l'SPAR CITYLIFT GIRONA es donen cita aquest proper diumenge 24 de setembre a les 18h al Pavelló Olímpic Municipal de Reus, per disputar la FINAL de la XXIX Lliga Nacional Catalana Femenina, que s'emetrà en directe per Esport3.

D'una banda, el conjunt encapçalat per Bernat Canut arribarà a la ciutat reusenca amb la voluntat de defensar el títol aconseguit l'any anterior (71-57 davant el mateix rival d'enguany) i enllaçar la tercera edició consecutiva amb victòria de les blanc-i-blaves. Actualment, el club de l'Alt Urgell acredita tres campionats de la Lliga Catalana Femenina al seu palmarès.

Per l'altre costat, el planter que comanda Eric Surís intentarà emportar-se la consecució d'una competició que no guanyen des de la temporada 2014, en què van vèncer el bloc lleidatà a La Seu d'Urgell. Les gironines compten amb 5 títols totals de la Lliga Nacional Catalana Femenina i miraran d'augmentar la xifra amb una nova victòria. El combinat vermell-i-negre arriba a la Final després de superar l'eliminatòria prèvia, que va tenir lloc a Llançà el dissabte 16 de setembre, on les noies de Girona es van imposar, per 88-57, a l'SNATT'S FEMENÍ SANT ADRIÀ.